bondo написа: 25.07.2018, 10:40:03
Баш Майстора написа: 25.07.2018, 10:12:53
Ужас!(имам предвид Пасата,който Сами е описал)
Аз мисля,че при покупка втора ръка трябва да има изпитателен срок.Даже една седмица трябва да е.Който търговец се съгласи на такива условия,значи съвестта му е чиста.Ако не се навива,значи има нещо гнило.Пак казвам-срещу капаро при нотариус.Вярно,разправия е,но после разправията може да е десеторна.
Никога няма да си оставя колата на някой “изпитател” да я тества. Това е абсурдно,да ми я разглоби от ръчкане и накрая да каже,че не му харесва.
Чакайте сега,така по този начин съм купувал 2 коли в миналото и това си беше стандартна практика да дадеш капаро и да вземеш колата за 4-5 дни.Който е купувал коли преди 20-25 години сигурно ще си спомни.Сега,че нещата са се променили с тези кенефи,които влачат от чужбина...,вероятно е така.
А към колегата автор:гледам,че си написал,че ще я караш на газ анализ на анифриза,но Сами по-горе написа,че този дизел не надува във водната система,а някъде другаде пука тиквата и ти беше написал,че се хваща в сервиз,но не знам какво има в предвид,не съм майстор(по колите