Аконякой има нужда от такива 150 лв давам комплекта и безпратна доставка до шкода събора. поздрави.Чисто нови мокетни стелки Октавия 3 OEM
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
- Favorit
- Гараж: Octavia 2 vrs stage 2+
Чисто нови мокетни стелки Октавия 3 OEM
Колеги имам комплекн оригинални нови стелки за Октавия 3 за продажба. Стана грешка и вместо за фабия 3 имам за Октавия 3
Аконякой има нужда от такива 150 лв давам комплекта и безпратна доставка до шкода събора. поздрави.
Аконякой има нужда от такива 150 лв давам комплекта и безпратна доставка до шкода събора. поздрави.Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Stoyandd olec 2
Колега,пусни едно л.с. откъде да купя същите за октавия 2..Ще почерпя
- Favorit
- Гараж: Octavia 2 vrs stage 2+
Тези по погрешка се озоваха в мен вместо такива за Фабия 3. От магазина цената е доста по висока и за двойката също е по висока. Освен да си поръчаш нови оригинални. Най-добрия вариант. Аз имам само 2 задни нови за Октавия 2 фейслифт мокетни черни! Те също по погрешка ми ги пратиха за моята. Имат отвори за захващане към мокета на колата но са от кръглите отвори. Предни обаче нямам.Stoyandd olec 2 написа: 24.06.2018, 14:55:15 Колега,пусни едно л.с. откъде да купя същите за октавия 2..Ще почерпя