Чисто нови мокетни стелки Октавия 3 OEM

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Публикувай отговор
Аватар
Favorit

Шкода Новак

Гараж: Octavia 2 vrs stage 2+

Мнение от Favorit »

Колеги имам комплекн оригинални нови стелки за Октавия 3 за продажба. Стана грешка и вместо за фабия 3 имам за Октавия 3 [smilie=punish.gif] Аконякой има нужда от такива 150 лв давам комплекта и безпратна доставка до шкода събора. поздрави.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Stoyandd olec 2

Шкода Новак

Мнение от Stoyandd olec 2 »

Колега,пусни едно л.с. откъде да купя същите за октавия 2..Ще почерпя
Аватар
Favorit

Шкода Новак

Гараж: Octavia 2 vrs stage 2+

Мнение от Favorit »

Stoyandd olec 2 написа: 24.06.2018, 14:55:15 Колега,пусни едно л.с. откъде да купя същите за октавия 2..Ще почерпя
Тези по погрешка се озоваха в мен вместо такива за Фабия 3. От магазина цената е доста по висока и за двойката също е по висока. Освен да си поръчаш нови оригинални. Най-добрия вариант. Аз имам само 2 задни нови за Октавия 2 фейслифт мокетни черни! Те също по погрешка ми ги пратиха за моята. Имат отвори за захващане към мокета на колата но са от кръглите отвори. Предни обаче нямам.
Публикувай отговор

Обратно към “Продавам”