Обсъждане на Fabia 3
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- VeSkoD
- Гараж: Silver Fabi 1.2 TSI 110 DSG Combi
Обсъждане на Fabia 3
Благодаря за идеите и предложенията. Ще видя кога ще имам време да се занимая с нея, понеже ми предстои пътуване и сигурно ще отложа поправката.
2016 Silver Fabi 1.2 TSI 110 DSG Edition
-
nik_ms
Обсъждане на Fabia 3
Здравейте. От скоро карам Шкода Фабия 3 Комби 1.0 тси 95 к.с. Ниво на оборудване Ambition. Странно но,явно защото не е с авто фарове, не поддържа follow me home, трика с халогените при маневриране и тн. Също така стъклата не се вдигат сами дори след задържане на бутоните( не говоря за тези на дистанционното , а за самите бутони за ел. Стъклата. Има ограничител на скоростта, но няма темпомат. И понеже е служебна, а съм си фенче и ме човъркат такива неща имам питане.Въпроса ми е какви екстри бих могъл да отключа с ваг ком и ще има ли проблем с гаранцията?
Благодаря предварително пичове. Форума ви е много як![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Благодаря предварително пичове. Форума ви е много як
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Обсъждане на Fabia 3
Няма проблем с гаранцията. Може да отключиш стрелките на таблото, при даване на контакт, Светлини следящи ъгъла на завой, Шкода съраунд и виртуален суб.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
nik_ms
Обсъждане на Fabia 3
Благодаря. Какво са Skoda Surround и Виртуален суб? Нещо за озвучението предполагам
А темпомат как бих могъл да подкарам?
Явно това за стъклата ще си остане така, защото предполагам няма комфорт модул?![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
А темпомат как бих могъл да подкарам?
Явно това за стъклата ще си остане така, защото предполагам няма комфорт модул?
- VeSkoD
- Гараж: Silver Fabi 1.2 TSI 110 DSG Combi
Обсъждане на Fabia 3
Благодаря за препоръката, ходих при него и свърши страхотна работа. Понеже се бях пробвал и бях направил нещата още по-зле от първоначално, а и е на гаден ъгъл, реално не стана много лесно. Но се получи. В гаража имаше и един форумен Кодиак със свалена врата по това времеpepi написа: 30.04.2018, 10:46:53 За вдлъбнатината отивай про Цецо от ПДР дент римувъл . Хвалил съм го във форума. Има го и във фейсбук. Страшен е и мисля ще я оправи .
2016 Silver Fabi 1.2 TSI 110 DSG Edition
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Обсъждане на Fabia 3
Излязоха ценовите листи и нивата на оборудване за Фабия 3 фейслифт.
Фабия Фейслифт
Фабия Комби фейслифт
Фабия Фейслифт
Фабия Комби фейслифт
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Обсъждане на Fabia 3
Няма вече дизел ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Обсъждане на Fabia 3
Дааа, и аз нова забелязах, но най долу пише:
(1) за 1.0tsi и 1,4tdi 77kw.
В скоро време май ще дойде и дизелов вариант.
Иначе цените по мое виждане не са лоши
-
Кръстю Петров
Обсъждане на Fabia 3
Здравейте! До сега карах Хонда ЦРВ 2001 г. Сега обмислям да купувам новата Фабия 75 к.с. Ще я ползвам в София, от време на време до вилата и един два пъти до морето. Децата са големи, вече си имат коли. Ще се возим само двама и малко багаж. Тъй като не съм имал кола с толкова малък двигател, въпросът ми е ще ми върши ли работа тази красива кола?
-
Кръстю Петров
Обсъждане на Fabia 3
В сряда съм на тест драйв, но ми казаха, че там ще карам Фабия 95 к.с.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Обсъждане на Fabia 3
А защо не помислиш за 1,0 TSI 95 к.с?
Този които си харесал е много умрял, дори за спокойно каране![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
Този които си харесал е много умрял, дори за спокойно каране
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Обсъждане на Fabia 3
Колега, вземи си поне този, който ще тестваш - 95 к.с. Другите двигатели са атмосферни и според мен няма да са много адекватни извън София, а и в града, ако караш на климатик и искаш малко по-бързо да се шмугнеш някъде в трафика. Като разход също съм сигурен, че турбо бензиновия с 95 коня ще е по-добре.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Обсъждане на Fabia 3
Подкрепям горните мнения. Колкото и кротък шофьор да си, 75 коня е... Не знам каква е разликата в цената, но едва ли е драматична.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Еуратек
За бг са 10 бр. Аз вече правих една. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!