Първата кафява Октавия 3 FL комби във форума

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

Участвам,ама само ако Миро си даде джантите [smilie=beee.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

Pijomir, хубава снимка се е получила. Цветът е "земен" и сега със зеленото и дървото се вижда, че много си пасва!

Браво! Ако все още си там направи и няколко отпред и леко по диагонал да видим как ще са.

Аз като пишман фотограф запетайко само мога да дам съвет (който съм научил от стари мъдреци) - когато имаш множество хоризонтални линии опитай се да са на нивото на хоризонта т.е. да са успоредни на кадъра (фасадата на къщичката в случая).

Иначе отново поздравления за снимката - идейна и красива е. Снимай малкия до колата.

Дай му камък в ръцете и гледай филма "да ти прескочи сърцето за 2 секунди"

п.п. така е спортните коли имат по два - ей го BMW 325/330, Seat FR-ите и т.н.
п.п.п. тези коли с 'обратното на съединените фарове' взеха да са на мода и да се харесват много ;)
Последно промяна от Sec8200 на 04.05.2018, 16:51:45, променено общо 3 пъти.
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.

Мнение от Pijomir »

Тодоре, за съжаление, нямаше как да снимам както предлагаш - има ограда, над която "стрелях"... [smilie=sarcastic.gif]

Отпред съм направил една снимка, но утре ще пробвам да подобря материала. Ще кача когато се прибера.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Мнение от Pijomir »

Ти да видиш! Градушка!!! Дано колата ми да оцелее. [smilie=ireful1.gif]
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

Pijomir написа:Ти да видиш! Градушка!!! Дано колата ми да оцелее. [smilie=ireful1.gif]
не се коси, мен миналото лято ме пра такава,че не виждах пътя около Севлиево. Жена ми вика - ей сега получи удар!
Но като ти е такъв късмета махаш с ръка. Спрях на първото удобно място и я огледах обстойно, нищо й нямаше.

Така,че дишай. Не са чак толкова афиф, е ако е като орех вече там Божа работа.

Дано е ок!
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Мнение от Pijomir »

Ми не е като орех, слава богу. Преди няколко години, при голямата градушка в София се разминах на косъм само с 2-3 вдлъбнатини, дано се размина и тоя път. Инак за другата седмица прогнозират яко градушки, смятам да я държа в гаража, а ще се движа с полото. Ще пиша после как е.
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Ееее - к’во става бре? Страх Ви е от 200 км/ч., градушки, мушички да не нараните на пътя като ги ударите с бронята/стъклото... Дишайте дълбоко, че ще мине живота в притеснения и нерви вместо кеф ;)
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Мнение от Вероломния Кръчмар »

zloQQ, Чакам те в понеделник, когат ти е удобно, да прибереш Вики под земята, обещал си ми. [smilie=sarcastic.gif]

наздраве
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Мнение от Pijomir »

zloQQ написа:Ееее - к’во става бре? Страх Ви е от 200 км/ч., градушки, мушички да не нараните на пътя като ги ударите с бронята/стъклото... Дишайте дълбоко, че ще мине живота в притеснения и нерви вместо кеф ;)
Твърде ясно си спомням какво се случи преди няколко години в квартала ми от "онази" градушка. За късмет, тогава колата ми беше в другия край на София. Но на кума колата беше помляна - счупени стъкла, дупки по цялата ламарина, липсващо странично огледало... ;)
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Вероломния Кръчмар написа:zloQQ, Чакам те в понеделник, когат ти е удобно, да прибереш Вики под земята, обещал си ми. [smilie=sarcastic.gif]

наздраве
Баси, не знам за какво говориш, но щом съм обещал...

Pijomir написа:Твърде ясно си спомням какво се случи преди няколко години в квартала ми от "онази" градушка. За късмет, тогава колата ми беше в другия край на София. Но на кума колата беше помляна - счупени стъкла, дупки по цялата ламарина, липсващо странично огледало... ;)
Така е, случват се такива неща! Аз бях потърпевш с L&K-то още 2004-5... И аз си спомням, как погледнах през прозореца и си казах, гледайки ледените топчета: “Ми...няма да успея да я вкарам в гаража”. И си заведох щетите след т’ва. Оправиха колата, а аз грам не си го сложих на сърцето, щото...в крайна сметка е една красива ламарина, вещ. Друго неща са ценни! Радвай се с хлапака на чист въздух и обикаляйте из природата! Да я хареса от малък и да я търси, когато порастне ;)
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

igeorgiev82 написа:Участвам,ама само ако Миро си даде джантите [smilie=beee.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Може, те и без това събират прах в момента... [smilie=sarcastic.gif]
Аз вече смятам визията на моята за завършена - черно-бяло...само от време на време се сещам за мнението на брачеда Stuci че трябва и решетката отпред да я сменя с черна, а не хром....
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Мнение от Pijomir »

Ми, Pro, остана да уговорим дата, час и място. [smilie=pardon.gif]

Прибрах се от вилата. Разходът извънградско (не на магистрала) до 100км/ч. го докарах на 4.1 и 92 зелено листо. На магистралата със средно около 120 - 130 разходът скочи и приключих на 5.3. Детето така и не успя да ме накара да карам с 200... [smilie=sarcastic.gif]

Междувременно, в другото платно на магистралата беше станала катастрофа(без жертви). Задръстването беше километрично. Направо ми дожаля докато подминавах десетките коли с 130. [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от stefan L »

Pijomir написа: със средно около 120 - 130
А компа не си ли показва точната средна скорост?
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Мнение от Pijomir »

Е, той показва, ама от запалването, а не съм се движил само по магистралата. А при тунелите съм намалявал и на около 80, така че не е много точно. Да лажем, че гледах да карам м/у 120 и 130.
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от stefan L »

Pijomir написа: Да лажем,
Нема да лажем ;) ама като даваш среден разход за целия път, дай и средна скорост по комп, пак за целия път [smilie=pardon.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”