Първата кафява Октавия 3 FL комби във форума
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Участвам,ама само ако Миро си даде джантите
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Pijomir, хубава снимка се е получила. Цветът е "земен" и сега със зеленото и дървото се вижда, че много си пасва!
Браво! Ако все още си там направи и няколко отпред и леко по диагонал да видим как ще са.
Аз като пишман фотограф запетайко само мога да дам съвет (който съм научил от стари мъдреци) - когато имаш множество хоризонтални линии опитай се да са на нивото на хоризонта т.е. да са успоредни на кадъра (фасадата на къщичката в случая).
Иначе отново поздравления за снимката - идейна и красива е. Снимай малкия до колата.
Дай му камък в ръцете и гледай филма "да ти прескочи сърцето за 2 секунди"
п.п. така е спортните коли имат по два - ей го BMW 325/330, Seat FR-ите и т.н.
п.п.п. тези коли с 'обратното на съединените фарове' взеха да са на мода и да се харесват много
Браво! Ако все още си там направи и няколко отпред и леко по диагонал да видим как ще са.
Аз като пишман фотограф запетайко само мога да дам съвет (който съм научил от стари мъдреци) - когато имаш множество хоризонтални линии опитай се да са на нивото на хоризонта т.е. да са успоредни на кадъра (фасадата на къщичката в случая).
Иначе отново поздравления за снимката - идейна и красива е. Снимай малкия до колата.
Дай му камък в ръцете и гледай филма "да ти прескочи сърцето за 2 секунди"
п.п. така е спортните коли имат по два - ей го BMW 325/330, Seat FR-ите и т.н.
п.п.п. тези коли с 'обратното на съединените фарове' взеха да са на мода и да се харесват много
Последно промяна от Sec8200 на 04.05.2018, 16:51:45, променено общо 3 пъти.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Тодоре, за съжаление, нямаше как да снимам както предлагаш - има ограда, над която "стрелях"...
Отпред съм направил една снимка, но утре ще пробвам да подобря материала. Ще кача когато се прибера.
Отпред съм направил една снимка, но утре ще пробвам да подобря материала. Ще кача когато се прибера.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Pijomir
Ти да видиш! Градушка!!! Дано колата ми да оцелее. ![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
-
Sec8200
- Гараж: под наем
не се коси, мен миналото лято ме пра такава,че не виждах пътя около Севлиево. Жена ми вика - ей сега получи удар!Pijomir написа:Ти да видиш! Градушка!!! Дано колата ми да оцелее.
Но като ти е такъв късмета махаш с ръка. Спрях на първото удобно място и я огледах обстойно, нищо й нямаше.
Така,че дишай. Не са чак толкова афиф, е ако е като орех вече там Божа работа.
Дано е ок!
- Pijomir
Ми не е като орех, слава богу. Преди няколко години, при голямата градушка в София се разминах на косъм само с 2-3 вдлъбнатини, дано се размина и тоя път. Инак за другата седмица прогнозират яко градушки, смятам да я държа в гаража, а ще се движа с полото. Ще пиша после как е.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Ееее - к’во става бре? Страх Ви е от 200 км/ч., градушки, мушички да не нараните на пътя като ги ударите с бронята/стъклото... Дишайте дълбоко, че ще мине живота в притеснения и нерви вместо кеф 
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
zloQQ, Чакам те в понеделник, когат ти е удобно, да прибереш Вики под земята, обещал си ми.

ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- Pijomir
Твърде ясно си спомням какво се случи преди няколко години в квартала ми от "онази" градушка. За късмет, тогава колата ми беше в другия край на София. Но на кума колата беше помляна - счупени стъкла, дупки по цялата ламарина, липсващо странично огледало...zloQQ написа:Ееее - к’во става бре? Страх Ви е от 200 км/ч., градушки, мушички да не нараните на пътя като ги ударите с бронята/стъклото... Дишайте дълбоко, че ще мине живота в притеснения и нерви вместо кеф
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Баси, не знам за какво говориш, но щом съм обещал...Вероломния Кръчмар написа:zloQQ, Чакам те в понеделник, когат ти е удобно, да прибереш Вики под земята, обещал си ми.![]()
Така е, случват се такива неща! Аз бях потърпевш с L&K-то още 2004-5... И аз си спомням, как погледнах през прозореца и си казах, гледайки ледените топчета: “Ми...няма да успея да я вкарам в гаража”. И си заведох щетите след т’ва. Оправиха колата, а аз грам не си го сложих на сърцето, щото...в крайна сметка е една красива ламарина, вещ. Друго неща са ценни! Радвай се с хлапака на чист въздух и обикаляйте из природата! Да я хареса от малък и да я търси, когато порастнеPijomir написа:Твърде ясно си спомням какво се случи преди няколко години в квартала ми от "онази" градушка. За късмет, тогава колата ми беше в другия край на София. Но на кума колата беше помляна - счупени стъкла, дупки по цялата ламарина, липсващо странично огледало...
- miro
Може, те и без това събират прах в момента...igeorgiev82 написа:Участвам,ама само ако Миро си даде джантите![]()
Аз вече смятам визията на моята за завършена - черно-бяло...само от време на време се сещам за мнението на брачеда Stuci че трябва и решетката отпред да я сменя с черна, а не хром....
- Pijomir
Ми, Pro, остана да уговорим дата, час и място.
Прибрах се от вилата. Разходът извънградско (не на магистрала) до 100км/ч. го докарах на 4.1 и 92 зелено листо. На магистралата със средно около 120 - 130 разходът скочи и приключих на 5.3. Детето така и не успя да ме накара да карам с 200...
Междувременно, в другото платно на магистралата беше станала катастрофа(без жертви). Задръстването беше километрично. Направо ми дожаля докато подминавах десетките коли с 130.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Прибрах се от вилата. Разходът извънградско (не на магистрала) до 100км/ч. го докарах на 4.1 и 92 зелено листо. На магистралата със средно около 120 - 130 разходът скочи и приключих на 5.3. Детето така и не успя да ме накара да карам с 200...
Междувременно, в другото платно на магистралата беше станала катастрофа(без жертви). Задръстването беше километрично. Направо ми дожаля докато подминавах десетките коли с 130.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- Pijomir
Е, той показва, ама от запалването, а не съм се движил само по магистралата. А при тунелите съм намалявал и на около 80, така че не е много точно. Да лажем, че гледах да карам м/у 120 и 130.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.