Всичко за Шкода Фабия, произведена от 2014г. до 2021г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Е, той колегата май това има предвид. Голям празен ход на лоста. Иска да обере луфта на въжетата. Поне аз така го разбрах. Не съм сигурен, но май е под подлакътника този "механизъм".
Да, на Софийската сбирка в петъка, Веско сподели за проблема. Гегата на ръчната се мандрахерца свободно нагоре-надолу (4-5см празен ход). При по-сериозни неравности може да подрипва, да хлопа и да дразни.
За да се мандахерца,причината е друга.
Там се пипа само когато сменяш жилата.
Не ми се спори отново.
Правете си ги както си знаете.
Първо уточнете за барабанни или дискове говорите.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Става въпрос за дискове. Процедурата съм я правил и на други мои коли преди доста време. Направих я и тук. Беше ме страх да не счупя някоя щипка на пластмасите, които покриват тунела между седалките, но се справих. Моята кола е с подлакътник и зад него има нещо като поставка за дребни предмети. Там с отвертка извадих дъното на поставката, но не беше достатъчно. Махнах и облицовката на основата на подлакътника. После с ключе 10-ка направих няколко оборота на гайката на държача на въжетата и проблемът си го реших. Вече няма луфт при вдигането на ръчната.
Сега пък имам друго вълнение, което пак включва премахване на пластмасови облицовки. Имам вдлъбнатина в ламарината на задния калник точно над светлините. Подозирам, че някой здраво ме е натиснал там с ръка, тъй като няма драскотини по боята. Пак от опит знам, че ако натисна отвътре на 95% проблемът ще се отстрани без ходене в сервиз. Само че отвътре има голяма пластмасова кора, на която не мога да се ориентирам къде са захващанията. Този уикенд ще се пробвам да ги локализирам и ще споделя снимки. Пожелайте ми успех. Но като цяло много са крехки ламарините на тази кола, натискаш с пръст и потъват
Става въпрос за дискове. Процедурата съм я правил и на други мои коли преди доста време. Направих я и тук. Беше ме страх да не счупя някоя щипка на пластмасите, които покриват тунела между седалките, но се справих. Моята кола е с подлакътник и зад него има нещо като поставка за дребни предмети. Там с отвертка извадих дъното на поставката, но не беше достатъчно. Махнах и облицовката на основата на подлакътника. После с ключе 10-ка направих няколко оборота на гайката на държача на въжетата и проблемът си го реших. Вече няма луфт при вдигането на ръчната.
Сега пък имам друго вълнение, което пак включва премахване на пластмасови облицовки. Имам вдлъбнатина в ламарината на задния калник точно над светлините. Подозирам, че някой здраво ме е натиснал там с ръка, тъй като няма драскотини по боята. Пак от опит знам, че ако натисна отвътре на 95% проблемът ще се отстрани без ходене в сервиз. Само че отвътре има голяма пластмасова кора, на която не мога да се ориентирам къде са захващанията. Този уикенд ще се пробвам да ги локализирам и ще споделя снимки. Пожелайте ми успех. Но като цяло много са крехки ламарините на тази кола, натискаш с пръст и потъват
За вдлъбнатината отивай про Цецо от ПДР дент римувъл . Хвалил съм го във форума. Има го и във фейсбук. Страшен е и мисля ще я оправи .
Ако човекът е този, аз също имам няколко много положителни мнения за него. Мои приятели са му били клиенти и доколкото разбирам, работи изключително качествено. Предвид това какви неща е оправял по техните коли, вдлъбнатината ще я изправи без никакъв проблем
Bobeca написа:А колко горе-доли излиза премахването на такава вдлъбнатина? Аз имам на едната врата, а не искам да я боядисвам за да не се получи разлика в цвета.
Отиваш на място и се разбирате. Много зависи от големината, цвета на колата, дали е пребоядисван елементът и тн