Ей,пак не чета внимателно и взех ,че си помислих ,че е само за медиятаJORDITO написа:Цената за монтаж със задна камера е нормална. Има и цени 200 - 220 за монтаж и окабеляване на задна камера.zar написа:120лв.за монтаж?...
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Ей,пак не чета внимателно и взех ,че си помислих ,че е само за медиятаJORDITO написа:Цената за монтаж със задна камера е нормална. Има и цени 200 - 220 за монтаж и окабеляване на задна камера.zar написа:120лв.за монтаж?...
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Не казваш и коментираш,какъв точно китаец ,ще си взимаш,но само от собствен опит да ти кажа ,че и там има особености!Често човек се води по най-ниската цена ,но не винаги избора е най-правилния!Избора на камерата също има значение.Например еднакво изглеждаща във бравата ,но с различна оптика.Като едната изважда наистина супер качество и добър ъгъл на обзор ,а другата не толкова и тн.plampet написа:Реших и скачам на китаеца. Ще се вслушам и в съветите ви и ще взема камера, която е вградена в ключа на задната врата (колата е комби). После ще се похваля ... ако е за хвалене де ...
Благодаря на всички за съветите!
Изцяло съм съгласенSimichOil написа:Лично моя съвет по темата - поръчай си навигация от :
http://www.witson.com - вече няколко съм поръчвал от там - досега издънки не е имало. Като качество са много добри, да не казвам най-добрите от всички които се предлагат. Също и Erisin.
На база опит ли го казваш това или просто защото е китайско?Pavlov79 написа:От китаеца хубав звук недей да чакаш
Точно така е. Венко, според мен новия колега въобще не е запознат и всичко му е на базата на някакви предположения и предубеждения, ама той си знае.SimichOil написа:На база опит ли го казваш това или просто защото е китайско?Pavlov79 написа:От китаеца хубав звук недей да чакаш
Доста такива сменени има вече във форума и про всички звука е по-добър.
И аз не очаквах,ама се получи добре.Pavlov79 написа:От китаеца хубав звук недей да чакаш