Съвет за конкретни SUPERB II

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
wisent

Шкода Новак

Мнение от wisent »

Здравейте, пускам първа тема във форума относно посочените по-долу обяви. Мисля утре да ги разгледам евентуално да закупя някоя от тях. Има ли човеци тук от форума, които са разглеждали двете коли, някакви впечатления? Заслужават ли си цената?
https://www.mobile.bg/11513683921670125
Хм другата обява беше в Капитол, но в момента я няма. Двете автокъщи са близо до езерото на Суходол.
wisent

Шкода Новак

Съвет за конкретни SUPERB ||.

Мнение от wisent »

Звъннах в Капитол, машината е запазена... беше с панаромен покрив, за съжаление.
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

Тази бялата беше обсъждане тук
wisent

Шкода Новак

Мнение от wisent »

За бялата предполагам км са реални, средно смятам по 50к на година. На място се виждат повече неща отколкото по снимките.
wisent

Шкода Новак

Мнение от wisent »

Не стигнах въобще до бялата, на отиване се отбих през Порше Юг и се сдобих с passat, след 5год. пауза отново съм в VAG групата
[smilie=thank_you2.gif]
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

wisent написа:Не стигнах въобще до бялата, на отиване се отбих през Порше Юг и се сдобих с passat, след 5год. пауза отново съм в VAG групата
[smilie=thank_you2.gif]
Честито :) Да си я ползваш със здраве. Пусни ни малко снимки....да и се порадваме и ние.
kograman

ŠKODA MASTER

Мнение от kograman »

https://m.mobile.bg/details/11507480781410020

Някаква информация за тази? Познат си търси, и го насочих към Шкода.
Гледайки снимките, оборотомера ми се вижда различен, т.е кетчупа е от 4500. На бившата започваше от 5000. На теория са от едни години, двигатели,задвижване и не би трябвало да има разлики.Високите нива,всичките ли са с имитация на дърво в купето?
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Аватар
dimibo

Škoda Ludicrous

Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10

Мнение от dimibo »

kograman написа:https://m.mobile.bg/details/11507480781410020

Някаква информация за тази? Познат си търси, и го насочих към Шкода.
Гледайки снимките, оборотомера ми се вижда различен, т.е кетчупа е от 4500. На бившата започваше от 5000. На теория са от едни години, двигатели,задвижване и не би трябвало да има разлики.Високите нива,всичките ли са с имитация на дърво в купето?
Да, от 4500 започва червеното, така си е стандартно за двигатели CFFB и CFGB.
Имитацията на дърво е за Elegance. какво значи високите нива, то е само едно високото ниво, по- по- най- е L&K, но тази не е L&K.
Виж предната решетка, сменявана е, тази не е стандартната за този модел, само на Л§К е стандартно с хромирани линии. Виж зад/под нея дали си стоят черните стереопори.
Günter Stg 1
kograman

ŠKODA MASTER

Мнение от kograman »

Бившата беше със CFGB, и червеният започваше от 5000 об/м. Не че е някаква драма, просто ми направи впечатление. Като я гледам, е добре оборудвана. Панорама, подгрев на задните седалки и т.н

Километрите, има ли как да се проверят с диагностика,от човек който знае как да работи с нея?
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Аватар
dimibo

Škoda Ludicrous

Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10

Мнение от dimibo »

Километрите освен в таблото се записват и в компютъра, но и да двете места могат да се манипулират, просто в компютъра е доста по-трудно, но не и невъзможно.
С диагностика, мисля да, но не и с VCDS, VCDS чете само EDC15-16, километрите, в EDC17 не може.

Сега видях нещо интересно, с VCDS - в Advanced Measuring, при всички стойности за DPF има км от инсталирането на DPF, не вярвам това някой да го ресетва, тъй че там може да е най-надеждната проверка, параметъра с код 548.
Günter Stg 1
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Ресетва се DPF статуса и то лесно. Все пак това е консуматив и се прави при смяна на филтъра.

Най - сигурно е Вина и в ЕТ. Ако е от чужбина, може и там да се звънне, често са доста отзивчиви.
Бееееее.....
Dimitar

Шкода Новак

Мнение от Dimitar »

Здравейте,
Нов съм във форума и да не пускам нова тема, ще полвам тази.
Харесал съм си този автомобил. Внесена е от Германия през февруари 2018.
Днес с приятел ходихме на оглед и тест драйв. Колата изглежда добре, има леки външни забележки, износени спирачни дискове, нещо друго не забелязахме.
Пратих запитване до Еуротек за проверка по VIN, но докато чакам отговор (ако въобще отговорят), знаете ли начин за проверка на изминатите километри и сервизната история? Ясно ми е, че не са "193 000", но колко ли са отгоре?
Естествено, готов съм да заплатя за предоставената услуга.
Аватар
Mitak6

Шкода Новак

Гараж: Skoda - Superb II PRAHA/facelift/led 2.0 TDI 2014 liftback

Мнение от Mitak6 »

Изтегли си приложението MySkoda. Направи си регистрация и въведи Vin номера в приложението. Има и български език. Аз също имам това приложение и може да се видят посещенията в сервиза отразени в електронната история.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”