Съвет за конкретни SUPERB II
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
wisent
Здравейте, пускам първа тема във форума относно посочените по-долу обяви. Мисля утре да ги разгледам евентуално да закупя някоя от тях. Има ли човеци тук от форума, които са разглеждали двете коли, някакви впечатления? Заслужават ли си цената?
https://www.mobile.bg/11513683921670125
Хм другата обява беше в Капитол, но в момента я няма. Двете автокъщи са близо до езерото на Суходол.
https://www.mobile.bg/11513683921670125
Хм другата обява беше в Капитол, но в момента я няма. Двете автокъщи са близо до езерото на Суходол.
-
wisent
Съвет за конкретни SUPERB ||.
Звъннах в Капитол, машината е запазена... беше с панаромен покрив, за съжаление.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Тази бялата беше обсъждане тук
-
wisent
За бялата предполагам км са реални, средно смятам по 50к на година. На място се виждат повече неща отколкото по снимките.
-
wisent
Не стигнах въобще до бялата, на отиване се отбих през Порше Юг и се сдобих с passat, след 5год. пауза отново съм в VAG групата
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Честитоwisent написа:Не стигнах въобще до бялата, на отиване се отбих през Порше Юг и се сдобих с passat, след 5год. пауза отново съм в VAG групата
-
kograman
https://m.mobile.bg/details/11507480781410020
Някаква информация за тази? Познат си търси, и го насочих към Шкода.
Гледайки снимките, оборотомера ми се вижда различен, т.е кетчупа е от 4500. На бившата започваше от 5000. На теория са от едни години, двигатели,задвижване и не би трябвало да има разлики.Високите нива,всичките ли са с имитация на дърво в купето?
Гледайки снимките, оборотомера ми се вижда различен, т.е кетчупа е от 4500. На бившата започваше от 5000. На теория са от едни години, двигатели,задвижване и не би трябвало да има разлики.Високите нива,всичките ли са с имитация на дърво в купето?
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Да, от 4500 започва червеното, така си е стандартно за двигатели CFFB и CFGB.kograman написа:https://m.mobile.bg/details/11507480781410020
Имитацията на дърво е за Elegance. какво значи високите нива, то е само едно високото ниво, по- по- най- е L&K, но тази не е L&K.
Виж предната решетка, сменявана е, тази не е стандартната за този модел, само на Л§К е стандартно с хромирани линии. Виж зад/под нея дали си стоят черните стереопори.
Günter Stg 1
-
kograman
Бившата беше със CFGB, и червеният започваше от 5000 об/м. Не че е някаква драма, просто ми направи впечатление. Като я гледам, е добре оборудвана. Панорама, подгрев на задните седалки и т.н
Километрите, има ли как да се проверят с диагностика,от човек който знае как да работи с нея?
Километрите, има ли как да се проверят с диагностика,от човек който знае как да работи с нея?
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Километрите освен в таблото се записват и в компютъра, но и да двете места могат да се манипулират, просто в компютъра е доста по-трудно, но не и невъзможно.
С диагностика, мисля да, но не и с VCDS, VCDS чете само EDC15-16, километрите, в EDC17 не може.
Сега видях нещо интересно, с VCDS - в Advanced Measuring, при всички стойности за DPF има км от инсталирането на DPF, не вярвам това някой да го ресетва, тъй че там може да е най-надеждната проверка, параметъра с код 548.
С диагностика, мисля да, но не и с VCDS, VCDS чете само EDC15-16, километрите, в EDC17 не може.
Сега видях нещо интересно, с VCDS - в Advanced Measuring, при всички стойности за DPF има км от инсталирането на DPF, не вярвам това някой да го ресетва, тъй че там може да е най-надеждната проверка, параметъра с код 548.
Günter Stg 1
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Ресетва се DPF статуса и то лесно. Все пак това е консуматив и се прави при смяна на филтъра.
Най - сигурно е Вина и в ЕТ. Ако е от чужбина, може и там да се звънне, често са доста отзивчиви.
Най - сигурно е Вина и в ЕТ. Ако е от чужбина, може и там да се звънне, често са доста отзивчиви.
Бееееее.....
-
Dimitar
Здравейте,
Нов съм във форума и да не пускам нова тема, ще полвам тази.
Харесал съм си този автомобил. Внесена е от Германия през февруари 2018.
Днес с приятел ходихме на оглед и тест драйв. Колата изглежда добре, има леки външни забележки, износени спирачни дискове, нещо друго не забелязахме.
Пратих запитване до Еуротек за проверка по VIN, но докато чакам отговор (ако въобще отговорят), знаете ли начин за проверка на изминатите километри и сервизната история? Ясно ми е, че не са "193 000", но колко ли са отгоре?
Естествено, готов съм да заплатя за предоставената услуга.
Нов съм във форума и да не пускам нова тема, ще полвам тази.
Харесал съм си този автомобил. Внесена е от Германия през февруари 2018.
Днес с приятел ходихме на оглед и тест драйв. Колата изглежда добре, има леки външни забележки, износени спирачни дискове, нещо друго не забелязахме.
Пратих запитване до Еуротек за проверка по VIN, но докато чакам отговор (ако въобще отговорят), знаете ли начин за проверка на изминатите километри и сервизната история? Ясно ми е, че не са "193 000", но колко ли са отгоре?
Естествено, готов съм да заплатя за предоставената услуга.
- Mitak6
- Гараж: Skoda - Superb II PRAHA/facelift/led 2.0 TDI 2014 liftback
Изтегли си приложението MySkoda. Направи си регистрация и въведи Vin номера в приложението. Има и български език. Аз също имам това приложение и може да се видят посещенията в сервиза отразени в електронната история.