Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Моля за помощ от знаещите колеги тук във форума.
Става на въпрос за подмяна на рефлекторните фарове с оригинални ксенонови фарове.Как става адаптацията промяна на кодове и т.н
Предварително Благодаря
Ами за съжаление не става толкова лесно. Има няколко сензора и блок за управление, които при теб липсват. Освен ако не си вземеш всичко от донора, което е малко вероятно. За Октавия 2 си купи фарове с лупа от модел Скаут. Те се регулират от вътре, както сегашните ти фарове. Плъг енд плей са по отношение на монтажа. Добавяне на афтърмаркет ксенон комплект е детска игра. И тогава наистина ще прогледнеш.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Аз до колкото знам модула за управление на височината на фаровете е във фара, единствено трябва да се прекодира ако има тази функция компа, единственото което му липсва е миещото устройство ама мисля че няма кой да му направи проблем за това дори и в чужбина.
Корекцията във височината на фара е според натоварването на автомобила. Има си “кантари” на предния ляв носач и на задния ляв. Огледай донора отдолу и ще ги видиш (ако имаш възможност де). А самото прекодиране е през VAG-COM. Успех!
А какъв е проблема да ги ползва без модула за височина, не са ли повечето ксенони в бг така? И пак ще е 100 пъти по добре от китайския ксенон.
П.С. не знам как се регулират фаровете на новите аудита но нощта направо ми вадят очите!
Е, аз просто написах, какво е нужно за автоматичната корекция по височина. Отделно, т’ва се следи от компа (както и корекцията в завой ако са завиващи) и ще му набива грешка всеки път, когато даде на контакт/запали заради проверката на системите в автомобила. А иначе, може и на рефлектора да си избуха кеснон, както много хора. Въпрос на личен избор и...донякъде съобразяване с останалите участници в движението.
mischoka написа:Аз до колкото знам модула за управление на височината на фаровете е във фара, единствено трябва да се прекодира ако има тази функция компа, единственото което му липсва е миещото устройство ама мисля че няма кой да му направи проблем за това дори и в чужбина.
Точно проблема е в прекодирането ,слагам фаровете ксенона пали обаче дава грешка за изгоряла крушка,Сами каза че се прекодирало от Централно електричество,но кой е кода ?
Аз не го знам кода, търси в ютуб ако има нещо, преди 3 год. и аз исках такива фарове ама цената от 400 евро на фар ме отказа и си взех с лупи но без ксенон.
Няма как да ги подкараш фаровете. Може и да ги излъжеш някакси да светнат, но нямаш никакво регулиране. Купи си фарове за Скаут. Но не втора употреба, защото лупата ще е опушена вече. Нови.
1Z1941017Q и 1Z1941018Q.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl