Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
На мене не ми вършат работа!
Днес за 5мин.пробвах отключ./заключ. с дистанционното,но врата ми изобщо не щрака механизма.Трябва си помощ с бутона на вратата с ръка.
Иначе,това са пружините,нищо особенно! 15€ ,ще ги връщам.
IMG_20180404_185059.jpg
IMG_20180404_185210.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Да,наистина изглеждат културно,а и цената е нормална.Интересно ми е обаче,защо не можеш да отключиш със дистанционното задната врата!?Досега на моята и на два лифтбека(фейслифтов и преди фл.) съм пробвал и се освобождаваше механизма.Пак ти казвам ,ако имаш време и "VCDS" под ръка ,пробвай.Според мен има голяма вероятност да си го препрограмираш и да можеш да си ги ползваш пружините!
При моята Октавия 2006, трябва само да повдигнеш багажника след като го "отвориш" от ключа. На другата е О2 фейслифт пак комби 2012 год. и при него е така. След като отвориш багажника с ключа, само го издъпрваш. Не е нужно да се натиска механизма с ръка.
И аз се бях интересувал преди време и чел за подобни пружини, които ткласкат багажника да се отваря. Но се разубедих заради по-трудното затваряне след това. С тези пружини как стоят нещата със затварянето?
SlipX написа:И аз се бях интересувал преди време и чел за подобни пружини, които ткласкат багажника да се отваря. Но се разубедих заради по-трудното затваряне след това. С тези пружини как стоят нещата със затварянето?
Много ми се иска да ми се получи,за да ти отговоря.
micyri написа:Просто е трябвало да се задържи за 2сек.бутона
Кажи честно
Аз бих се извинил на всички, които искаха да помогнат, за това, че не съм си прочел ръководството за употреба. Едва ли някой си е помислил, че не знаеш как се отваря по принцип петата врата от дистанционното
micyri написа:Ами да....мислех,че само се натиска един път,както с цялостното откл./закл.
Ееее,казах ли ти аз ,че ще се похвалиш в най-скоро време Ни най-малко съм предполагал ,че точно това ще е "проблема" ти,но всички знаем,че Дявола се крие в малките детайли Честита да ти е новата екстра ,радвам се че всичко си е дошло на място