Първата кафява Октавия 3 FL комби във форума
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- redalex
- Гараж: i3
На кафявите не работи тази екстра! 
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Най-накрая смислено обяснение... ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
На моделите произведени до януари-февруари 2015 се показва процента заряд на акумулатора. След това на моделите седят само тирета. Включително и на Бат Стефан на голфа е с тирета. Защо са го премахнали от Шкода никой не може да обясни.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Тя твойта не беше ли черна... колко процента е ще снимаш ли ?redalex написа:На кафявите не работи тази екстра!
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Това е правилният отговор. На нова кола защо искаш да го гледаш? Оригиналната батерия ще те изкара поне 5-6 години, дори може повече.JORDITO написа:На моделите произведени до януари-февруари 2015 се показва процента заряд на акумулатора. След това на моделите седят само тирета. Включително и на Бат Стефан на голфа е с тирета. Защо са го премахнали от Шкода никой не може да обясни.
За показания, може да си вземете като джаджата на бат Стефан. Да използвате мултицет. Да използвате OBD dongle и Torque или друг софтуер
Има тема ако пишете писмо до ръководството на Шкода, какво бихте им казали, допълнете и това там
TSI Team
- Pijomir
Защо искам - видях, че има такава опция и реших да тествам... Не е като да ми е жизнено важно.
Благодаря.
Благодаря.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Гадно е в нов модел на каквато и да е техника, да махат нещо полезно без да предоставят заместваща функция. За съжаление, е може би това е част от иновациите или част от икономиите
По принцип като гледам от какви неща свалят цената на една кола и се дразня. Но затова пък Бугати, Кьонисег и премиум марките струват по толкова пари. Голям майтап е по ревюта като им намерят кусури на коли струващи 1-2 милиона
По принцип като гледам от какви неща свалят цената на една кола и се дразня. Но затова пък Бугати, Кьонисег и премиум марките струват по толкова пари. Голям майтап е по ревюта като им намерят кусури на коли струващи 1-2 милиона
TSI Team
-
Motorhead
- Гараж: Октавия 3
Аз също я нямам тази екстра но ми е интересно какво и как мери въпросния.. ,не знам как да го нарека.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Бе тя ебати и голямата екстра. За три години един път в началото съм гледал акУмулатора. Скачам върта и газ, то ако се прецака акУмулатора, ебем ти и екстрата. По ме дразни, че нямам светлини в краката, а е за 20-30 лв екстра при поръчка.
- redalex
Моята е черна ама бъзикам Пижомир, че при него не излиза показаниетоSvetilio написа:Тя твойта не беше ли черна... колко процента е ще снимаш ли ?redalex написа:На кафявите не работи тази екстра!
Малко съм далече от колата в момента - след 10тина дни съм в БГ ...ако не забравя ще го тествам тоя пиниз с акумулатора
- Pijomir
Да, беше ми изключително полезен...
Разглеждах темата за триковете при О3 от другия форум и реших да тествам, ама - тц.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Разглеждах темата за триковете при О3 от другия форум и реших да тествам, ама - тц.
- redalex
Човек да не се пошегува
Иначе - вземи един мултицет и си реши проблема.
Но както се каза по-горе - на нова кола какво да му гледам на тоя акумулатор. Ако се преебе в гаранцията - ще го сменят. Ако е след това - 150-200 лева и взимаш нов. В крайна сметка е консуматив
Иначе - вземи един мултицет и си реши проблема.
Но както се каза по-горе - на нова кола какво да му гледам на тоя акумулатор. Ако се преебе в гаранцията - ще го сменят. Ако е след това - 150-200 лева и взимаш нов. В крайна сметка е консуматив
- Pijomir
Вече съм писал - не ме интересува особено, но разглеждах тема за трикове при О3. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Pijomir
Току що видях в моя квартал още едно кафяво комби...
вече не съм единствен. 
- Pijomir
Достигам нови, невиждани низини...
Тух е градско, макар и улекотен вариант...
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)