ssiliev написа:Извинявам се за реакцията, ама тази ужасия с водните стичания може да се предотврати по следния начин:
- Преди да се тръгне от съответната автомивка(поне така си мисля) да се духа със сушоар във всяка една от фугите по купето на колата - минимум по две-три минути.
Мисля, че 90% от случаите, шофьорите които държат на външния вид на колата си и все пак не полагат допълнителни вакси и лосиони след всяко къпане, като се приберат от автомивката забърсват допълнително тези стечки с влажна микрофибърна кърпа и отиват да си пият кафето/бирата или там каквото е.
Ай стига бе. Да вземем и във фугите да почнем със клечки за уши да бъркаме.
Това е несериозно. Има проблемеми с тези неща при О3 и вие се опитвате на черното да кажете бяло.
Нали за това е този форум да се дискутират тези неща. Колегата много ясно ги е описал и дал примери и снимки. А вие се опитвате да го убедите, че не е така. То фенове фенове ама когато нещата са обективни не може да си кривим душата.
Подобен проблем с цапането на всички стъкла го имам при Дъстъра и много ме дразни. При дъжд от Варна до София се налага да спирам по-няколко пъти да чистя прозорци и огледала. За мен това е проблем и недостатък и ме дразни.