Мисля че тези биха стояли добре
AEZ STRAIGHT 17 7.5 et40 290 лв

https://youtu.be/-JvVFDFaGFE
Или Borbet VT/ V 17 x 7 et 40 за 210 лв..
https://youtu.be/lpa2mBhBMl4
Важно е теб да ти пълнят душата

bega4kata написа:7,5 с ЕТ 45-40. е най добре според мен.
С ет 35,ще стоят прекалено навън и колата изглежда по скоклеста някак си.
И колкото повече изнасяш колелото, по неспокойна ще я усещаш на пътя.
Погледни тези снимки, ще ти стане ясно. Те от ОЕМ са смятали малко
Иначе, за опирането, ет 35 на 7,5 няма да ти опират никъде.
И двамата сте прави, разбира се. Неслучайно производителя е препоръчал определен размер. Но когато видях vRS-ката на bobo80, не ми се стори никак зле с ЕТ35. Но ще имам предвид коментарите ви!gdadov написа:Аз ти препоръчвам да си караш с препоръчаните размери на ЕТ. Според мен всичко по-малко от 40 ще изглежда леко неестествено на колата.
Аз също ще сменям на 17-ки лятото, ще взема оригиналните от Skoda джанти, колебя се между три модела.

Неговите джанти не са ли също 7.5J?bega4kata написа:Тя е по изнесена, но и на вътре.
Вторите гледам - тези рехавите май са при 4-те болта. Ламбо-вските са много яки, но на голяма джанта и големи дискове вътре.

Няма биене и тресенеplamenbv написа:Супер, благодаря на всички!
EDIT: Досега не съм карал кола с втулки на джантите... Предполагам не е драма да се кара с втулки от 70 към 57.1? Има ли някакво тресене, биене, дърпане при наличие на втулки?
Това не ми беше правило впечатление, но вчера се повозих доста в студа и по едно време се просегнах на задната седалка да взема нещо. Определено духаше от задните духалки, а клималангата беше на Auto. Явно дори и на Auto духа, но може би когато системата реши да пусне топло през средните духалки?...gdadov написа:Климатроник: Аз го бях писал в споделянето на първоначалните ми впечатления за автомобила, че климатроника не обдухва през задните отвори към пасажерите на задните седалки. Единствената опция за това е да го настоиш да духа в теб, дори Auto това не се случва. Другото за сега съм без забележки.