Попитай майстора?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
Попитай майстора?
Не, по препоръка само махнат DPF, ама що ми го препоръчаха ни мъ питай. Не знам. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Попитай майстора?
От догодина да не можеш да минеш ГТП 
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Попитай майстора?
майстор ще му го върне.The Hooligan написа:От догодина да не можеш да минеш ГТП
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- vermeer
Попитай майстора?
А сега да видите защо момчетата изкупуваха катализаторите последните години. Сега ще ги продават на обратно ама х3.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Gecata_Stoev88
Попитай майстора?
КОЛЕГИ НЯМА ЛИ НЯКОЙ, КОЙТО ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ..... 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Попитай майстора?
Някой знае ли каква грес се слага при монтажа на тампоните по ходовата част? Медна, силиконова или ??? Интересувам се конкретно за тампоните на стабилизиращата щанга. Преди половин година ги смених в трансексперт и сега в студа все едно имам дъскорезница под двигателя... Искам да пробвам да ги смажа и да видя дали така ще се оправят. Ако не се оправят ще ги сменя с нови, но тоя път аз ще си ги сменя и аз ще си ги купя.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Попитай майстора?
Аз ги пръскам с тефлонов спрей.
А сложих Лемфьордер,като смених ноу нейм на 100000км, които не скръцнаха през целия си живот.
Грес не мисля, че е удачно решение.
А сложих Лемфьордер,като смених ноу нейм на 100000км, които не скръцнаха през целия си живот.
Грес не мисля, че е удачно решение.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Попитай майстора?
Бобец, сложи си ОЕМ. Не от Трансексперт автърмаркет! ОЕМ са с пропита с талк гума.Bobeca написа:Някой знае ли каква грес се слага при монтажа на тампоните по ходовата част? Медна, силиконова или ??? Интересувам се конкретно за тампоните на стабилизиращата щанга. Преди половин година ги смених в трансексперт и сега в студа все едно имам дъскорезница под двигателя... Искам да пробвам да ги смажа и да видя дали така ще се оправят. Ако не се оправят ще ги сменя с нови, но тоя път аз ще си ги сменя и аз ще си ги купя.
GUNTER SERVICE

- Bobeca
Попитай майстора?
Ок. С нещо да ги смазвам ли? Или е излишно?bega4kata написа:Бобец, сложи си ОЕМ. Не от Трансексперт автърмаркет! ОЕМ са с пропита с талк гума.Bobeca написа:Някой знае ли каква грес се слага при монтажа на тампоните по ходовата част? Медна, силиконова или ??? Интересувам се конкретно за тампоните на стабилизиращата щанга. Преди половин година ги смених в трансексперт и сега в студа все едно имам дъскорезница под двигателя... Искам да пробвам да ги смажа и да видя дали така ще се оправят. Ако не се оправят ще ги сменя с нови, но тоя път аз ще си ги сменя и аз ще си ги купя.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Попитай майстора?
Откакто ми смениха щангата в ЕТ и мойта е "дъскорезница". Та не е гаранция, че ще спре.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Попитай майстора?
Абе важното е, да не е от Трансексперт ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Попитай майстора?
Твоите Тошко, са вулканизирани за щангата. Нещо друго е при теб.
Бобец, не ги мажи с нищо.
GUNTER SERVICE

- Bobeca
Попитай майстора?
Сами, много благодаря за отговорите.bega4kata написа:Твоите Тошко, са вулканизирани за щангата. Нещо друго е при теб.
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- SHQ
- Гараж: Octavia I L&K 1.9 TDI 110hp
Попитай майстора?
Първа зима ми е с дизел, та да попитам дали е нормално при темп. около 0 да не пали от първия път а от втория. При самото палене излиза малък облак пушек от ауспуха. Преди имахме служебна дизел и шефа беше казал да даваме на контакт по два пъти преди палене, така по -правилно ли е.
- uboy
- Гараж: O1 FL AGR 4x4
O2 FL BMM 4x4
S2 BMP
Попитай майстора?
Не е нормално да пали от втори път
Първото от което трябва да почнеш е да провериш свещите
Първото от което трябва да почнеш е да провериш свещите