Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Еуратек
Можели цялото списание да се намери от някъде?
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Еуратек
Днес към 10:00 сутринта поведох борба
за свързване по телефона със сервиза на ЕТ София в кв.Надежда. 3вънях три пъти, брех, стачка ли има, никой не вдига телефона в другия край на линията. Викам си - може да са нещо на зор, ще пробвам да се обадя пак след час и тъкмо си го мислех, те ме набраха, като са видели, че упорствам и не се отказвам,
са решили да видят какъв ми е зора, та си записах час за смяна на галошите на Вики в края на месеца. Дамата , с която разговарях, беше любезна, експедитивна и услужлива.
Поздрави.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Еуратек
Ми то и аз засега само веднъж съм сменял гуми в ЕТ,
този ще е втория път, ще видим как е, миналия път, при условие, че бяха в намален състав и затрупани с работа, се справиха бързичко, докато хапнем с Ирина принцески в бистрото им и позяпам и поснимам, бяха готови.
Поздрави.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Еуратек
В ЕТ имам една гаранционна смяна на масло - ЦЕЛ ДЕН и поставяне на темпомат, който предварително бях платил при поръчката на Октавията. Пак ЦЕЛ ДЕН!
За Супърба излъгах големия син, първата година да го закара за смяна на масло. Втората година не искА
В крайна сметка, от НЕпосещаване на ЕТ нищо не съм загубил
Спестил съм време и пари.
За Супърба излъгах големия син, първата година да го закара за смяна на масло. Втората година не искА
В крайна сметка, от НЕпосещаване на ЕТ нищо не съм загубил
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Еуратек
Ами при мен ситуацията беше, че си взех гумите от там. Питам ги - можете ли да ги смените - можем. Бързо? Бързо, да.
И аз повярвах. Ама втори път няма.
Гумите под мишница и при Маджо, така практикувам вече.
И аз повярвах. Ама втори път няма.
Гумите под мишница и при Маджо, така практикувам вече.
Бееееее.....
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Еуратек
И аз това се чудя? Винаги бих предпочел специализиран сервиз в, който ще ми бъде обърното нужното внимание, старание и няма да бъда претупан отколкото конвейра на ЕТ, където никой не го бръсне за твоя автомобил. Цените няма да ги коментирам.VALDO написа:При положение,че на Маджо сервиза ви е под ръка що ходите по други места не знам?!!!
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Еуратек
Днес,докато чаках Пепи Вангелов да ми види колата пред сервиза на еуратек,едно дупенце (работник) тестваше всички коли които излизаха от гаража с мръсна газ и пилежи.
Гумите ли тестваше,не знам,ама и Стуци не си кара така апр
Така че да си имате едно на ум,че колите не са на сейвти в колибата в Надежда.
Гумите ли тестваше,не знам,ама и Стуци не си кара така апр
Така че да си имате едно на ум,че колите не са на сейвти в колибата в Надежда.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Еуратек
Не бе днес е 31 и явно са му резнали от заплатата някоя глоба ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)