Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Еуратек

Мнение от Архимандрит Дионисий »

Можели цялото списание да се намери от някъде?
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Еуратек

Мнение от PRO »

zzankov написа: Има и за"конкуренцията".
PRO написа: Феновете на марката не са забравени, като са отразени на страниците му.
:)

Архимандрит Дионисий, при първа възможност ще го приложим цялото :)
TSI Team
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Днес към 10:00 сутринта поведох борба [smilie=sarcastic.gif] за свързване по телефона със сервиза на ЕТ София в кв.Надежда. 3вънях три пъти, брех, стачка ли има, никой не вдига телефона в другия край на линията. Викам си - може да са нещо на зор, ще пробвам да се обадя пак след час и тъкмо си го мислех, те ме набраха, като са видели, че упорствам и не се отказвам, [smilie=sarcastic.gif] са решили да видят какъв ми е зора, та си записах час за смяна на галошите на Вики в края на месеца. Дамата , с която разговарях, беше любезна, експедитивна и услужлива.

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Еуратек

Мнение от Цецо75 »

Един път съм сменял гуми в ЕТ Надежда и повече няма да стъпя там! 2:30 по часовник. [smilie=ireful1.gif]
Бееееее.....
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Ми то и аз засега само веднъж съм сменял гуми в ЕТ, :) този ще е втория път, ще видим как е, миналия път, при условие, че бяха в намален състав и затрупани с работа, се справиха бързичко, докато хапнем с Ирина принцески в бистрото им и позяпам и поснимам, бяха готови.

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
VALDO

Site Admin

Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от VALDO »

При положение,че на Маджо сервиза ви е под ръка що ходите по други места не знам?!!! [smilie=pardon.gif]
Изображение
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Еуратек

Мнение от stefan L »

В ЕТ имам една гаранционна смяна на масло - ЦЕЛ ДЕН и поставяне на темпомат, който предварително бях платил при поръчката на Октавията. Пак ЦЕЛ ДЕН!
За Супърба излъгах големия син, първата година да го закара за смяна на масло. Втората година не искА :)
В крайна сметка, от НЕпосещаване на ЕТ нищо не съм загубил [smilie=pardon.gif] Спестил съм време и пари.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Еуратек

Мнение от Цецо75 »

Ами при мен ситуацията беше, че си взех гумите от там. Питам ги - можете ли да ги смените - можем. Бързо? Бързо, да.

И аз повярвах. Ама втори път няма.

Гумите под мишница и при Маджо, така практикувам вече.
Бееееее.....
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

Еуратек

Мнение от bondo »

Първата ми смяна на масло в еуратек отне 6 часа и 15 дена предварително записване..
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Еуратек

Мнение от todor87 »

VALDO написа:При положение,че на Маджо сервиза ви е под ръка що ходите по други места не знам?!!! [smilie=pardon.gif]
И аз това се чудя? Винаги бих предпочел специализиран сервиз в, който ще ми бъде обърното нужното внимание, старание и няма да бъда претупан отколкото конвейра на ЕТ, където никой не го бръсне за твоя автомобил. Цените няма да ги коментирам.
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Еуратек

Мнение от odo »

Аз заради сервиза на Маджо не купих втори комплект джанти [smilie=beach.gif]
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Еуратек

Мнение от Sawyer »

На мен Еуратек ми е кварталният сервиз, сервизът на Младен пък ми е точно на другия край на града. Въпреки това, познайте дали въобще има замисляне по въпроса при кого да си сменя гумите [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

Еуратек

Мнение от bondo »

Днес,докато чаках Пепи Вангелов да ми види колата пред сервиза на еуратек,едно дупенце (работник) тестваше всички коли които излизаха от гаража с мръсна газ и пилежи.
Гумите ли тестваше,не знам,ама и Стуци не си кара така апр
Така че да си имате едно на ум,че колите не са на сейвти в колибата в Надежда.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Еуратек

Мнение от JORDITO »

Не бе днес е 31 и явно са му резнали от заплатата някоя глоба [smilie=sarcastic.gif]
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Еуратек

Мнение от Sawyer »

bondo написа: Така че да си имате едно на ум,че колите не са на сейвти в колибата в Надежда.
Това го знае всяко хлапе. Правят си кефа с клиентски коли в Надежда - виждал съм ги как излизат с мръсна газ от сервиза и летят там по тая разбита улица. Палавници са :D
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”