The Hooligan написа:Хвърлям ръкавицата пръв! При първа възможност ще замерим Фабията с моят Фокус 1.0 ЕкоБуст 125кс
Само дето той е 1400 кг, ама ей така за спорта...
Поздравления за Фабията, много е красива!

Супер, нямаш грижи ще се радвам да се видим и да замерим двете 999-кубикови "оси" хехехе.
ТТодоров написа:
Спортното окачване -15мм ли е при Фабията?
Седалките от текстил ли са серийно?
Много яки са тези Фабии комбита, мен винаги са ме кефили компактни комбита.
А тези изглеждат просто брилянтно!
Да на хартия е -15мм спортното окачване, но на няколко пъти ( и на автосалона в Експото) обръщам внимание на височината на Фабия МК3 с нормално окачване и направо изглежда като Скаут сравнено с моята, която пък на мен ми се струва, че е висока.
Седалките се водят спортни с по-големи странични бордове и с интегриран подглавник. За по-дебели хора от 85-90 кг мисля, че даже ще са неудобни. На мен за сега ми пасват много добре - като шамар на циганин
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
.
Задните са с една идея по-изправени гърбове от това, което би ми се искало, ако съм пасажер, но 530 литровия багажник няма как иначе да го постигнат
Дамаската е само текстилна, но се усеща качествена на пипане. Цветово не ми е фаворит, малко са прекалили с кармъзъ цвета, но добре че поне повечето червено е на гърбовете на предните седалки и не го виждам. Специално като я поръчвах избрах опцията за черна конзола (около скоростния лост), а не червената, която е по дифолт. Абе като цяло харесвам по-изчистените, но стилни неща.