Fabia Combi Monte Carlo - Бандитът

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 2014г. до 2021г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

Stuci написа:
ТТодоров написа:Притеснява ли те,че може да го засекат (гаранцията)?
Ето го, продължава да смуче инфо,
за да се навие [smilie=sarcastic.gif]
Той се е навил.
Сега се прави на ощипана мома, а напролет ще видим тема в проекти, как се заменя 2,0 TDI с 2.0 TSI без bondo да разбере :D
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

ТТодоров написа: благодаря за инфото, вероятно е неудържима. Притеснява ли те,че може да го засекат (гаранцията)?
Хахаха направо не си иска гумите (майтапче) :) Реално си върви приятно и гори наистина малко. Идеална е да си вършиш работата с нея в града с тоя трафик и събота-неделя на някоя екскурзия без да натоварва бюджета с голям разход на гориво. Този уикенд бяхме до Банско, после Велинград и обратно по магистрала Тракия до София ;)

За гаранцията не се притеснявам. Не мисля, че могат да го засекат. Принципно единственото, което ме притеснява е електрониката по колата да е ОК. С механичните неща мога и сам да се оправям. Занимавал съм се няколко години с автомонтьорска дейност, то като се замисля имам повече приятели автомонтьори със сервизи, въпреки че по образование съм маг.Фармацевт [smilie=sarcastic.gif] Просто обичам да си ровичкам по колата като хоби...
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Страхотна кола! Малката сестра на RS-ката на Иван. Попаднал си на точното място. Поздравления.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Kaloyan_vRS

Škoda Racer

Гараж: BMW M340i xDrive G20

Мнение от Kaloyan_vRS »

Честито със здраве да си я караш и много безаварийни км!
Страхотна кола!
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

digitalundgrd, да вземеш да ни зарадваш и със снимки от интериора ;)

Спортното окачване -15мм ли е при Фабията?
Седалките от текстил ли са серийно?

Много яки са тези Фабии комбита, мен винаги са ме кефили компактни комбита.
А тези изглеждат просто брилянтно!
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Много красива кола, по любимия ми начин - гледаща лошо. :)

Поздравления за страхотния избор, колега, отново, добре дошъл сред Глезещите и Угаждащите на Шкодите си. [smilie=sarcastic.gif]

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Хвърлям ръкавицата пръв! При първа възможност ще замерим Фабията с моят Фокус 1.0 ЕкоБуст 125кс [smilie=hunter.gif]
Само дето той е 1400 кг, ама ей така за спорта... [smilie=sarcastic.gif]

Изображение

Поздравления за Фабията, много е красива! наздраве
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
PVV

Ретро Škoda

Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача

Мнение от PVV »

Спрете се бре хора! Човека докато се регистрира и му напълнихте главата със зарибявки. Тъй като гледам той е погълнал вече доста радиация и няма се спре лесно. Колега, тези всичките дето ти писаха са малко с изкривено съзнание за нормална кола. То май всички тук сме с ненормални възприятия на действителността. Извън кръга на майтапа искам да те поздравя със страхотната кола и мерака да си я усъвършенстваш. Няма да ти е трудно тук да намираш съмишленици. браво [smilie=hunter.gif]
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

The Hooligan написа:Хвърлям ръкавицата пръв! При първа възможност ще замерим Фабията с моят Фокус 1.0 ЕкоБуст 125кс
Ааа, тоя Форд е мапнат от майстор, всички знаем! [smilie=sarcastic.gif]
goAPR
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Ко? Не! [smilie=punish.gif]
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

The Hooligan написа:Хвърлям ръкавицата пръв! При първа възможност ще замерим Фабията с моят Фокус 1.0 ЕкоБуст 125кс
Само дето той е 1400 кг, ама ей така за спорта...

Поздравления за Фабията, много е красива! наздраве
Супер, нямаш грижи ще се радвам да се видим и да замерим двете 999-кубикови "оси" хехехе.

ТТодоров написа: Спортното окачване -15мм ли е при Фабията?
Седалките от текстил ли са серийно?

Много яки са тези Фабии комбита, мен винаги са ме кефили компактни комбита.
А тези изглеждат просто брилянтно!
Да на хартия е -15мм спортното окачване, но на няколко пъти ( и на автосалона в Експото) обръщам внимание на височината на Фабия МК3 с нормално окачване и направо изглежда като Скаут сравнено с моята, която пък на мен ми се струва, че е висока.

Седалките се водят спортни с по-големи странични бордове и с интегриран подглавник. За по-дебели хора от 85-90 кг мисля, че даже ще са неудобни. На мен за сега ми пасват много добре - като шамар на циганин [smilie=sarcastic.gif] .

Задните са с една идея по-изправени гърбове от това, което би ми се искало, ако съм пасажер, но 530 литровия багажник няма как иначе да го постигнат [smilie=pardon.gif]

Дамаската е само текстилна, но се усеща качествена на пипане. Цветово не ми е фаворит, малко са прекалили с кармъзъ цвета, но добре че поне повечето червено е на гърбовете на предните седалки и не го виждам. Специално като я поръчвах избрах опцията за черна конзола (около скоростния лост), а не червената, която е по дифолт. Абе като цяло харесвам по-изчистените, но стилни неща.
Аватар
TheSaint

Škoda Racer

Гараж: Octavia RS230
Обратна връзка:

Мнение от TheSaint »

Поздравления за уникалната кола и от мен. Комби в този цвят виждам за пръв път и определено прави страхотно впечатление. браво
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

digitalundgrd, не съм сядал на Фабия комби ще ми е интересно да видя твоята на някоя среща. На пръв прочит ми звучи като универсалната красива кола. Благодаря за инфото.
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

digitalundgrd написа:
The Hooligan написа:Хвърлям ръкавицата пръв! При първа възможност ще замерим Фабията с моят Фокус 1.0 ЕкоБуст 125кс...
Супер, нямаш грижи ще се радвам да се видим и да замерим двете 999-кубикови "оси" хехехе.
Предлагам да снимаме и клипчета :) Ако всички са на линия, може да направим нещо петък вечер, когато времето ще е хубаво [smilie=hunter.gif] bondьо и Vinci74 също може да сръчкат колите ;)
goAPR
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Stuci написа: Ааа, тоя Форд е мапнат от майстор, всички знаем! [smilie=sarcastic.gif]
goAPR
[smilie=sarcastic.gif]
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia III”