Шум при ляв завой
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
mgk86bg
Шум при ляв завой
Здравейте,
имам следното притеснение - притежавам Октавия 3 от два дни и забелязах че дори съваем леко да завия на ляво се чува един много неприятен шум - като хъркане/стържене - не е метален шум. Двигателя е 1.6 дизел. Когато карам направо или завивам надясно - проблеми няма. Като въртя волана на място - също няма шумове. Шумовете са само когато волана се завърти наляво. Неприятния шум се чува дари ако колата е на свободна и в движение завия волана на ляво. Моля за съвет какъв може да е проблема. Благодаря предварително.
имам следното притеснение - притежавам Октавия 3 от два дни и забелязах че дори съваем леко да завия на ляво се чува един много неприятен шум - като хъркане/стържене - не е метален шум. Двигателя е 1.6 дизел. Когато карам направо или завивам надясно - проблеми няма. Като въртя волана на място - също няма шумове. Шумовете са само когато волана се завърти наляво. Неприятния шум се чува дари ако колата е на свободна и в движение завия волана на ляво. Моля за съвет какъв може да е проблема. Благодаря предварително.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Шум при ляв завой
И при моята е така от нова.
И при Шурето го има рс тди.
И при Шурето го има рс тди.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
mgk86bg
Шум при ляв завой
Странно - защо го прави само като завия наляво. Казаха ли ви на какво се дължи?
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Шум при ляв завой
mgk86bg, може ли да се хване при ниска скорост от клип? Ако да снимай да видим.
Аз съм чувал леко прискърцване на задна като паркирам, като задържане на накладки
Аз съм чувал леко прискърцване на задна като паркирам, като задържане на накладки
-
mgk86bg
Шум при ляв завой
Ами ще опитам но честно казано малко ме съмнява да се чуе. Идеята ми беше ако някой е имал този прблем да даде съвет.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Шум при ляв завой
Какъв съвет да ти дадем?
Всичките са така, но не всички го чуват.
По телефона мога да ти обясня. Няма възможност да пиша дълги постве.
Всичките са така, но не всички го чуват.
По телефона мога да ти обясня. Няма възможност да пиша дълги постве.
GUNTER SERVICE

-
Sec8200
Шум при ляв завой
bega4kata, кажи само с две думи за инфо на всички ..
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Шум при ляв завой
Ти не го ли чуваш?ТТодоров написа:bega4kata, кажи само с две думи за инфо на всички ..
GUNTER SERVICE

-
mgk86bg
Шум при ляв завой
Момчетата от Еуратек ми обясниха че е тампон на скоростна кутия, често срещан проблем при този медел.
-
Sec8200
Шум при ляв завой
bega4kata, Сами, само това ми липсва и ще почна да планирам следващата си кола и тази спирам да я пазя.
mgk86bg, 10х за инфото.
mgk86bg, 10х за инфото.
-
mgk86bg
Шум при ляв завой
Доколкото разбрах често срещан проблем.
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Шум при ляв завой
При мен когато съм дал пълен ляв и тръгвам нагоре от баир понякога нещо свири при подаване на газ.
Когато спра надолу по баир, включа задна и тръгна, пак същото присвирва.
Не е всеки път. Понякога. От 2 години си е така.
Няма как да се разбере ако не започне да го прави постоянно.
Прилича ми на водна помпа.
Когато спра надолу по баир, включа задна и тръгна, пак същото присвирва.
Не е всеки път. Понякога. От 2 години си е така.
Няма как да се разбере ако не започне да го прави постоянно.
Прилича ми на водна помпа.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Шум при ляв завой
Ми просвирва си на пълен ляв и пълен десен и то сутрин при първите 500 метра, после го няма. Пускай музиката по-силно и това е, докато не започне да надсвирва музиката няма нещо притеснително ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Шум при ляв завой
Сменя се тампона на кутията с парт номер 5Q0 199 555 R. Това го дават само за коли с 1.6 тди и 1.4 тси мотори.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Шум при ляв завой
Сега при мен има една пружинка на съединителя , която скърца отвратително и за да я подменят,трябвало да разглобят половината табло, педали и т.н и на мен нещо взе да ми писва вече..ТТодоров написа:bega4kata, Сами, само това ми липсва и ще почна да планирам следващата си кола и тази спирам да я пазя.
mgk86bg, 10х за инфото.