Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни и летни гуми)
Замислям се за клебер, моля давайте мнения
Магистрала няма финал ....."masterOne"
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
1000лв за седалка ще даваш, а 120лв сумарно за 4те гуми отгоре нема да извадиш за един конти премиум 6?
TSI Team
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Замисляш се да не слагаш такива ?Бай Ненчо написа:Замислям се за клебер, моля давайте мнения
- Бай Ненчо
Аз си знаех, че така ще ме насолите ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Клебер никога.
Едни се изкривиха и ми отказаха гаранция. На 2000км.
Едни се изкривиха и ми отказаха гаранция. На 2000км.
- ivand911
- Гараж: Fabia1 1,4TDI 80HP '06
- Обратна връзка:
Ако някой иска съвет, да каже за коя гума става дума, за кой размер, цена. Така , как да се помогне? Без информация , не може да се даде алтернатива.
- Бай Ненчо
Аз взех тези чупички, до края на седмицата ще има сериозен тест драиф ще споделя. На първо четене градско са супер. Важно за мен беше да са тихи, че старите галоши виеха на Влък
тези не ги чувам това е на прима Виста. По-късно повече
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Р-р 245 на О1=аквапланинг още от 50-60 км/ч. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Бай Ненчо
Нямам 245 броstefan L написа:Р-р 245 на О1=аквапланинг още от 50-60 км/ч.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Верно, с 235 си, но и тая ширина, на леката задница на О1 си е риск при дъжд ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Бай Ненчо
Ще го видим как ще е за напред. В града съм супер доволен от чипицитеstefan L написа:Верно, с 235 си, но и тая ширина, на леката задница на О1 си е риск при дъжд
- Бай Ненчо
Така да кажа, гумите са супер, 600 километра ток, по завойте не мърда. Много доволен ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
По-интересното е как е спирачния път на сухо и мокро и пътното поведение като цяло на мокро. Карах стария ми Леон един сезон със зимен Максис (преса сноу, ако не бъркам, р-р 225.45.17) и бяха потресавщо зле на мокра настилка. В снега си драпаха безпроблемно, но това май всички зимни го владеят малко или много. Настоящият ми зимен Нексен е доста по-добре откъм пътно поведение на мокро, а не е нещо много по-различно от Максиса. Спдели впечатления в края на сезона.Бай Ненчо написа:Така да кажа, гумите са супер, 600 километра ток, по завойте не мърда. Много доволен
goAPR
- Kaloyan_vRS
- Гараж: BMW M340i xDrive G20
Минах през няколко марки летни гуми от както купих колата!
Колата дойде с Бриджстон потенца 225/40/18 едно лято и ги махнах за мен бяха пълен боклук на мокро бяха все едно си на лед,после ми хвалеха много ама много Унироял рейн спорт 3 пълен боклук държат много на сухо на мокро,но изключително шумни не се седи в колата(някой са много доволни но не и аз)
Сега съм с континентал премиум контакт 6 235/40/18
Уникална гума за мен,много тиха гума,на сухо на мокро супер поведение,и пак намерих косур но късно го забелязах,ако бях го видял преди да тръгна от гумаджията щях да ги сваля и да поръчам други,ама кьорав карти не играе,нямат борд и джантата стой навън от гумата!
Колата дойде с Бриджстон потенца 225/40/18 едно лято и ги махнах за мен бяха пълен боклук на мокро бяха все едно си на лед,после ми хвалеха много ама много Унироял рейн спорт 3 пълен боклук държат много на сухо на мокро,но изключително шумни не се седи в колата(някой са много доволни но не и аз)
Сега съм с континентал премиум контакт 6 235/40/18
Уникална гума за мен,много тиха гума,на сухо на мокро супер поведение,и пак намерих косур но късно го забелязах,ако бях го видял преди да тръгна от гумаджията щях да ги сваля и да поръчам други,ама кьорав карти не играе,нямат борд и джантата стой навън от гумата!