Странното е, че като запаля колата сутрин, нищо не свети, освен чека (на който не му свети чека, нещо не му е чиста работата, така знам от стари хора
ABS и Traction Control светят заедно
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
1ucyph3r
Здравейте, колеги! Имам следния странен проблем - след годишен технически преглед, по-конкретно точно след минаването през валците, ми светнаха жълтите светлинки на таблото за ABS и Traction. Дотук нищо странно - някакъв проблем с ABS модула или датчик най-вероятно, пише в нета.
Странното е, че като запаля колата сутрин, нищо не свети, освен чека (на който не му свети чека, нещо не му е чиста работата, така знам от стари хора
). Като направя два завоя и я загася, светват заедно двете предупредителни светлинки на таблото. Още по-странното е, че ако запаля колата сутрин и тръгна на дълъг път извън града, нищо не светва и всичко си работи, дори да я загася и да я запаля пак няколко пъти. Ако съм карал извън града и колата не е изстинала след това - никакви грижи. Прибера ли се в града, оставя ли колата една нощ да почине, на второто-третото палене при градско каране пак светват лампите. Има ли някой от вас идея какво може да е?
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Може да е лош контакт на някой куплунг на датчик за ABS.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
-
rts
- Гараж: ex. Skoda Kodiaq 2.0 tsi 190 к.с. 4x4, MY2024
Преди всичко друго, смени стоп машинката - обикновено всички тези проблеми са оттам.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Една диагностика и живи данни на абс модула....ще внесат ясноота.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
+1 за ABS модула.
Но ако се наложи да го сменяваш /след диагностика/, виж точните цифри и букви на твоя, че са няколко разновидности.
Но ако се наложи да го сменяваш /след диагностика/, виж точните цифри и букви на твоя, че са няколко разновидности.