https://www.bmw-m.com/en/all-models/ove ... drive.html

Same here, но всичко това ще остане в миналото, електрификацията е неизбежна. Нас може да ни вълнуват някакви такива неща, обаче новото поколение клиенти дори нямат особено желание да карат коли, какво остава пък да ги интересува какво има “под капака”, как звучи и т.н.bega4kata написа: 20.01.2026, 16:34:29 Кеф ми е да зная, че под капака работи нещо сложно и в синхрон. Бутала, клапани, повдигачи, кобилички, валове и т.н. инжинерни шедьоври. И това е като жив организъм. Циркулурат течности....има "живот"
Аз видях същата, паркирана до БНТ, преди година. Гледах я няколко минути и през цялото време си казвах “Какво се е объркало в БМВ?” За мен тая кола е символ на съвременното автомобилостроене - дизайн без характер (прости форми, за да е евтино за производство), цялостно усещане за “Плащам си за логото, това не е premium”, но пък ето, че има хора, които я харесват. Това показва, че всичко е субективноpavel31 написа: 20.01.2026, 16:53:54 Наскоро видях ето тази кола на живо: Х3 М50i в кремаво (както е на сайта). Адски красива е на живо, направо ми останаха очите по нея
Редовно я виждам край вас(първа езикова), много е странна. Много точно го каза Иван.Прости евтини форми лесни за производство. МАЛКО ДЕТАЙЛИ. Тъпее ми. ГРОЗНАpavel31 написа: 20.01.2026, 16:53:54 Наскоро видях ето тази кола на живо: Х3 М50i в кремаво (както е на сайта). Адски красива е на живо, направо ми останаха очите по нея.
https://www.bmw-m.com/en/all-models/ove ... drive.html
![]()

Да, аз харесвам и облите форми тип яйце (Мерцедес), както и тези на X6, X4, Х3, но харесвам и по-квадратни форми тип Санта Фе.

. Никой с никого не се кара. Коментираме. Просто чета анализи. Ако това което качих е вярно, а явно е, посоката е ясна. Обади се на БМВ и им обясни колко са се объркалиbega4kata написа: 20.01.2026, 16:43:57 Да не се изпокараме пак. Нека има за всички.
Чичо Ванньо явно е потребител, а не ценител на автомобила, щом подскача по тез електрички
Разочарован съм от него