Kodiaq 2021 FL впечатления.

Всичко за SUV Kodiaq Mk1 2016-2023
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;

Мнение от FaKeR »

На ръка го пускам и понякога при последващо стартиране на колата си стои активно. Действително се самоизключва след някакъв период, но след колко време или при какви обстоятелства не съм забелязал.
Извел съм си го на бърз достъп, от падащото меню в home screen-a. По-досадното е, че никъде няма индикация дали е включено или не... докато не сваля бързото меню и не видя дали иконката свети в оранжево.
С Bolero съм, но подозирам и Columbus има същото падащо меню от началният екран.
Аватар
idbeast

Шкода Новак

Гараж: Škoda Superb III 2.0 TDI 110 kW 2019
Škoda Kamiq FL 1.0 TSI 85 kW 2024

Мнение от idbeast »

Tuscany написа: 19.01.2026, 14:14:58 Ама пускаш ли го всеки път? Аз имам чувството, че го пускам и след малко се изключва. Далеч не успявам да го ползвам като "постоянна" есктра ...
Същата работа и на двете Шкоди у дома... Уж го включвам,а следващия път като вляза в менюто,отметката,че AirCare е включено,я няма. Иначе някогашното ми Рено от 2001-ва също имаше филтър с активен въглен и датчик за замърсен въздух.
"Chance favours the prepared mind."
Аватар
Lemi_

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.

Мнение от Lemi_ »

Трябва поне веднъж да се прочете ръководството на автомобила и да се запомнят някои неща
I ask you to judge me by the enemies I have made
kolyo b8

Škoda Фен²

Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол

Мнение от kolyo b8 »

idbeast написа: 19.01.2026, 18:32:02 Уж го включвам,а следващия път като вляза в менюто,отметката,че AirCare е включено,я няма.
При VW, за да работи тази функция прозорците трябва да са затворени. При отваряне на прозорец или врата функцията се изключва. При включване показва каква част от купето е "прочистена". При Skoda би трябвало да е същото подобно.
Публикувай отговор

Обратно към “Kodiaq Mk1”