Стига бе хора
Филтъра е преди радиатора няма как да прикрие нито миризма от влага нито от бактерии.
Спрете с тези самовнушения
Стига бе хора

И какво значение има филтъра в случая дали е бил антибактериаленFaKeR написа: 18.01.2026, 19:55:53 Въпроса е, че като питата изсъхне бързо следващият път при стартиране няма да има миризми. А оставиш ли я на самотек да изсъхне нещата се случват по-бавно и шанса да остане влага е по-голям.

За да не се занимаваш с копчето REST - вземи два чорапа (чисти и здрави, за да не ти мирише пак на мръсни чорапи
Има смисъл да е с активен въглен, за да спира колкото се може повече от саждите на околните чипосани и изкормени трактори. При всички филтри се усещат миризми, поне в плебейските автомобили. При Меркендес не знам как еbega4kata написа: 18.01.2026, 19:58:20И какво значение има филтъра в случая дали е бил антибактериаленFaKeR написа: 18.01.2026, 19:55:53 Въпроса е, че като питата изсъхне бързо следващият път при стартиране няма да има миризми. А оставиш ли я на самотек да изсъхне нещата се случват по-бавно и шанса да остане влага е по-голям.![]()

Активния въглен не може да улавя ФПЧ, той има съвсем различна функция. Саждите се спират с НЕРА филтри.FaKeR написа: 18.01.2026, 20:11:44Има смисъл да е с активен въглен, за да спира колкото се може повече от саждите на околните чипосани и изкормени трактори. При всички филтри се усещат миризми, поне в плебейските автомобили. При Меркендес не знам как еbega4kata написа: 18.01.2026, 19:58:20И какво значение има филтъра в случая дали е бил антибактериаленFaKeR написа: 18.01.2026, 19:55:53 Въпроса е, че като питата изсъхне бързо следващият път при стартиране няма да има миризми. А оставиш ли я на самотек да изсъхне нещата се случват по-бавно и шанса да остане влага е по-голям.![]()
![]()
Разясни какво точно прави тази функция, защото аз освен да ми каже, че съм отворил прозореца, друго не съм усетил.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)