Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Лампата на шофьорското странично огледало. Дясното е сухо. Туй не е просто кондензз, жива вода си е
Видях го преди няколко дни, след валежите. Това заслужава ли гаранционно внимание? Или е нормално... За конденза по фаровете знам, няма грижи там засега.
Karykoff написа: 09.01.2026, 20:45:28
Това заслужава ли гаранционно внимание?
Може, въпроса е колко ще има резултат. На приятел му смениха гаранционно фаровете по предложение на приемчика в ЕТ, защото бяха тръгнали да пожълтяват по краищата. Въпреки това след смяната с нови. Новите си имаха конденз
Хубу де, на старите шкоди (О2) защо нямаше конденз? По какво се различават стъклата? На старите имаха един шнорхел за вентилация, да не би на О4 да няма?
krachunov написа: 09.01.2026, 19:34:16
не бе всичко щеше да е почти ОК. АМА тоя лед ПО ТАЯ кола. ТЕЯ три дена ПРОСТО физически няма как да го има
Турски сериал с продължение.
След пуснато оплакване през сайта на шкода. Вчера се свързаха с мен от там. Извиниха се, признаха че не е сериозно това с леда. Било камъче между накладки и дискове.... и предложиха да ми върнат парите.
Здравейте, имам няколко драскотини по боята които искам да отстраня. Колата е с пълно каско към ДЗИ, имате ли мнение къде мога да я оставя и да бъде направена така както трябва в Пловдив.
todor9211 написа: 26.01.2026, 18:26:11
Здравейте, имам няколко драскотини по боята които искам да отстраня.
На мен ми се наложи да ползвам каското(бях в Алианц тогава), че се опитах да преместя един кол на паркинг, който не виждах и бях изключил за него. Аз си оставих колата в Еуратек и те се оправяха, но видях(от приложението) къде я правят и съм доволен от работата им. Сервизът е "Калоферов". Намира се на пътя за с. Брестник. Карайки от Пловдив, се намира вдясно. Ако сам ще я правиш, можеш да им звъннеш на +359888437665. На пръв "поглед" по разговора, може да ти се стори, че са "ала-бала", но аз съм много доволен от крайния резултат. Правиха ми калник и двете предни врати, че имах удари от "внимателни" колеги шофьори.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
todor9211 написа: 26.01.2026, 18:26:11
имам няколко драскотини по боята които искам да отстраня.
Значи колега, ако си с възлагателни писма имат срок 3 години. Лично аз завеждам щети и накуп вкарвам. Защото това време и занимавка оставяй кола за по 1 драскотина не си е работа. Та ако не са твърде големи че да тръгва ръжда и тн, завеждай и преди да им свърши давността я вкарваш накуп.
Много благодаря и на двама Ви за изкараното мнение. Иначе драскотините наистина са доста малки по една на лява и дясна врата и една малка точка на капака плюс едно леко натиснато горе на гредата и един заводски дефект. Най-много ми се иска да оправят гаранционно дефекта, а за другите просто ме е страх да не тръгне ръжда.
Значи не си мисли, че свалят и боядисват целия детайл. Всичко се прави само в/у и около засегнатото. Нали не говоря за сменен детайл, който следва да се боядиса. В/у ламарината работят на парче. (това по инфо на мениджъра или подобен на тенекеджийното на тойота, но ме съмнява някой друг да работи по различен начин). И пак по негови думи, колкото и да се стараят хората в сервиза, няма как да докарат качеството от завода. Та за това процедирам аз така. Една цвътка ще я направя сега, ще седи седмица. След време някой пак щета и така търкай мажи положение. Не че ще си личи... ако е добре направено няма и да разбереш. Лично при мен, времето в което ще се занимавам е фактор.