Избор аксесоари

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
mazut

Škoda Фен

Избор аксесоари

Мнение от mazut »

NRG написа: 06.01.2026, 00:51:11
mazut написа: 05.01.2026, 20:25:41 Като си купя кемпер може би ще ги карам но не заради самото превозно средство а заради начина му на ползване.
Сам си противоричиш
Не си противореча. Кемпера е дом на колела и както не ходя с обувки в къщи така и там няма да ходя. Колата е средство за придвижване с ограничено време на пребиваване в него. Въобще крайностите не са за предпочитане. Тази енавфщина на Бегачката ми иде в повече лично на мен ма дет се вика всеки в къщата си.
Навремето като студент имах един съквартирант дето го издържах една година и се изметох. Дразнеха го чехлите пред вратата ако не са една до друга или пет санта извън определеното място. Всяка събота се вреше под леглата да забърсва прах. Веднъж в месеца чистеше прозорци. Толкова добре научен и самодостаъчен, че си остана стар ерген, що ли? А не мерси, не искам такива деца а и както каза колегата как да искаш нещо от някого като от себе си не можеш да поискаш същото.
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Избор аксесоари

Мнение от odo »

Миналата седмица големият слезе от колата и наджапа в една кал, сега грешка ли беше че после пак го качих в колата, а него оставих да се прибира пеша? [smilie=search.gif]

mazut написа: 06.01.2026, 10:21:04 Не си противореча. Кемпера е дом на колела и както не ходя с обувки в къщи така и там няма да ходя.
В кемпер и каравана винаги бос, после само една метла и пякъса е събран :)

Спокойно можеше да го събуеш и "гушнеш", за да се качи :).

Колкото до другото, разбира се, че трябва да уважават вещите. Особено когато те са ценни за някого. Това обаче няма нищо общо с това, да терориш детето със собствените си психарии в главата. Абсолютно същото е когато мама е ВЕГАН, е да... и детето ще е. Ама то не било нещастно, е кво да е нещастно, като краде саламчета от другите хора на масата без мама да види :).
Аватар
krachunov

Škoda Фен²

Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4

Избор аксесоари

Мнение от krachunov »

zloQQ написа: 06.01.2026, 01:49:09 Между другото, какво ще му стане на прага, ако детето стъпи на него при качване в колата, освен да си удари главата в тавана ако не се наведе достатъчно [smilie=sarcastic.gif]
Нищо. Но не е готино да се прави. Дразни ме. [smilie=pardon.gif]
В колата е далеч от чисто, но за разлика от боклуците, ежедневното стъпване с мърляви крака по прага, го дере. ПАК е нищо, но ме дразни.
И аз мацвам я седалката я вратат като се качвам, но не си стържа краката.
Тук едно мнение се генерализира. Може да оставяш дететто да се мърля както си иска, не значи че не може да пази.
Имам много борд игри. И не толкова да ги играя, колкото ги колекционирам. Всяка се пази много. И наследницата знае. Всичко друго може да е по пода разхвърляно. Игрите се пазят. Не се гънат картите, не се разхвърлят. [smilie=hunter.gif]
Това не значи че детето е стресирано. Просто има неща които може и които не.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Избор аксесоари

Мнение от bega4kata »

Вие сте филмирани някви.
Като стъпи в локва какво. Ще го оставя или събуя [smilie=sarcastic.gif] Не по скоро бих се отказал от него в Държавен вестник.

Рангел, какъв съм лош, да лиша от такова невероятно щастие детето, да се увъргаля в локвата.
Горките ми момичета, явно са много нещасни и подтиснати.
Не мислиш ли, че повече щастие ще изпитат ако ги заведеш в Аквапарка, отколкото в локвата.

Не съм никакъв еснаф. Колата ми даже няма гумени зимни стелки. Стъпват си на мокетените с калните обувки и си ги мия през известно време.
Просто съм от тези, които всяка седмица чистят под леглото прах. И невероятно, не съм останал стар ерген.
Стига спам по тази тема, аз съм далеч от тези неща вече. Моите се радват вече на телефони, лаптопи, гривни, бижута, парфюми.....не на шляпане в локва [smilie=kiss3.gif]
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Избор аксесоари

Мнение от Rangel »

Къде попитах дали се въргаля в кална локва? Попитах да джапа и да, това щеше да донесе щастие на детето, а какво прави ЩАСТИЕТО с детето, редно е на тези години да не трябва от форум да го научаваш. В този ред на мисли, да не се изтървеш за първа кола някаква тъпа, щото едно GLC за детето ще му донесе повече щастие, един вид като аквапарка. Да знаеш, моите са и джапали в локва, и ходили в аквапарк. Вярваш или не и от двете децата са щастливи, защото са деца, а не Бонанза Бачорски.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Избор аксесоари

Мнение от bega4kata »

Шляпали са по локви на разходка разбира се. В морската градина но лекичко, без да се пръскат много много. [smilie=sarcastic.gif]
Аз не разбирам какво се хвана с това!?
Развалял съм им момента, кефа и радоста.
Ами тях ги кефи и да си бъркат в носа и да си ги мажат под масата, леглото и т.н. Да не казвам че ги кефи и да си ги ядат. Трябва децата да се възпитават.
Аз смятам че съм се справил ОТЛИЧНО.
GUNTER SERVICE
Изображение
mazut

Škoda Фен

Избор аксесоари

Мнение от mazut »

bega4kata написа: 06.01.2026, 12:31:19 Просто съм от тези, които всяка седмица чистят под леглото прах. И невероятно, не съм останал стар ерген.
[smilie=kiss3.gif]
Това че не си останал стар ерген с тези си привички е загадка или шега на съдбата под формата на случайност. [smilie=sarcastic.gif]
Навремето като се ожених за първи път казах на жената събота и неделя не искам чистене в къщи, чисти когато искаш но не събота и неделя. Дотолкова бях насъбрал от соц.порядките на майка ми дето всяка събота и неделя обръщаше къщата наопаки да бриши лъска и два дена прескачах парцали легени и навити изтупани килими. Ха ха абе имало още от тази порода.... ;)
Аватар
YoKK

Шкода Новак

Избор аксесоари

Мнение от YoKK »

Колегиииии..... Оспамихте темата !!! Нека се придържаме към първоначалната заготовка, моля. Ииии.... да са живи и здрави имениците днес :)
Kamiq, 1,5 tsi, 150hp, MT, 2024, PRINS
mazut

Škoda Фен

Избор аксесоари

Мнение от mazut »

Верно, е но се заговорихме без лоши чувства от поне от моя страна и аз спирам.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Избор аксесоари

Мнение от Taratajki »

За децата.... всичко ще си проличи, когато станат на 14,15,16.... Пичове, нямате си представа, какво е тийнейджъра (на нас ни викаха келеши на тия години [smilie=sarcastic.gif] )
Аз съм изключително щастлив, че със сина ми се караме. Ама яко, като мъже. Че ми противоречи, че се опъва и не ми се дава. Щерката също. Тя па е...
Но си личи, че ме уважават и в критични моменти си говорим, имаме си доверие, уважаваме се.
Но в тези караници, разговори, разбирам, как нещо, което за мен е било нищо, забележка дребна, някакво подмятане за нещо, кофти шега, е оставило в децата следа. Следа, която аз не съм искал, не мислил, че ще остане.
Та, внимавайте. Децата са особени "домашни любимци" [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
tsb

Škoda Ентусиаст

Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.

Избор аксесоари

Мнение от tsb »

Taratajki написа: 07.01.2026, 22:54:44 За децата.... всичко ще си проличи, когато станат на 14,15,16.... Пичове, нямате си представа, какво е тийнейджъра (на нас ни викаха келеши на тия години )
Аз съм изключително щастлив, че със сина ми се караме. Ама яко, като мъже. Че ми противоречи, че се опъва и не ми се дава. Щерката също. Тя па е...
Но си личи, че ме уважават и в критични моменти си говорим, имаме си доверие, уважаваме се.
Но в тези караници, разговори, разбирам, как нещо, което за мен е било нищо, забележка дребна, някакво подмятане за нещо, кофти шега, е оставило в децата следа. Следа, която аз не съм искал, не мислил, че ще остане.
Та, внимавайте. Децата са особени "домашни любимци"
Тука си 100% прав!

Извинявам се за спама по темата.
Иначе преди НГ подарих на Шкодата от комплекта алуминиеви капачки за педалите и footrest-a.
Ще чакам да е топло, че да омекнат пластмасите(специално за footrest-a) и монтирам.
Някой да е слагал и да има съвети?
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Избор аксесоари

Мнение от bega4kata »

Лесно е.
GUNTER SERVICE
Изображение
Аватар
intense

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG

Избор аксесоари

Мнение от intense »

tsb написа: 07.01.2026, 23:16:36 Някой да е слагал и да има съвети?
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Избор аксесоари

Мнение от JORDITO »

intense, много работа е това. С една ръка сменям футреста, без да разглобявам. ;)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Karykoff

Škoda Фен

Гараж: Touran 1.9 TDI, ръчка
Karoq 1.5 TSI, ръчка

Избор аксесоари

Мнение от Karykoff »

Как?
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”