Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Не намерих подходяща тема реших да отворя нова такава.
Колебая се дали черни или лъскави первази за вратите за моята кола (сива)
Опция 1 (черни) :
Опция 2 (лъскави) :
За това имам големи колебания - виждах подобно на Супърба на Стуци. На снимките на моята с черни фарове за мъгла се получава една 'паст', все едно е риба с отворена уста.
От друга страна нямам хром пакет и не знам дали не идва малко в повече.
Благодаря предварително за мненията
Последно промяна от Sec8200 на 28.07.2017, 00:06:40, променено общо 1 път.
Тази лайсна,на бронята отпред,я беше слагал друг колега и седеше много зле.
На мен ми харесват повече "лъскавите" прагове.Имаш хромирани елементи в интериора и ще се връзват по добре.Черните ще стоят като.....залепено парче пластмаса.
Последно промяна от igeorgiev82 на 28.07.2017, 00:21:19, променено общо 1 път.
Тоше, имай предвид, че металните вложки в прагчетата са одрани от волле, ако не се вдигат краката. На мен така приемчикът в Еуратек ми одраска металния елемент на прага, слизайки от колата след като я изкара от сервиза. Не е драма, сменят се, ама като си откачалник и те дразнят такива неща (за себе си говоря), не е много приятно Пък и не може да се сменят постоянно. Но пък са по-красиви от черните, спор няма.
X3
Ако не ти хареса с хром-а, сваляш и боя или фолио друг цвят докато уцелиш...
За праговете... при мен са "здрави" задните с 3 деца,засега. Предната шофьорската сам си и направих една чертичка...черните не са ОК
За пролетта се чудя дали да оставя долната част на предницата черна или да сложа хром. Погледната от някои ъгли и слаба светлина все едно зее там - липсва нещо. При ярка пък е завършена като се виждат детайлите.
При все, че фаровете за мъгла са черни имам колебание, намерих един руснак със същата като моята и можах да видя снимки.
Това е overkll - по-добре да си има човек vRS и два кюнеца, но като няма и това е решение
Това го споделям само за инфо, без да търся мнение, fake ми идва.
Отделно тези 17" са класически и мен ми допадат, ОЕМ са.
Хромираната лайсничка отпред не е зле сега като гледам снимката. Мислех, че няма да стои, но си се вписва.
Тия неща отзад обаче са доста зле. И го казвам, защото съм виждал 2-3 октавии из София с такива. На живо на мен лично ми изглежда директно нелепо това "разкрасяване".