Не.
Интересно като качих приятел да развърти да чуе и той, седнах зад шофьорското. И ми се чуваше от ляво/отзад. Но го отдавам че предава по купето.
Силно се надявам да е някой "прост" лагер, който да не налага чакане маса време.
Не.
Ако е ръчна кутия дано не е лагер в скороститеkrachunov написа: 05.01.2026, 23:35:38Не.
Интересно като качих приятел да развърти да чуе и той, седнах зад шофьорското. И ми се чуваше от ляво/отзад. Но го отдавам че предава по купето.
Силно се надявам да е някой "прост" лагер, който да не налага чакане маса време.
DSG
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Нали отзад го чуваше бреkrachunov написа: 07.01.2026, 12:17:47 Да дам отчет. Още не съм я взел. Но от ЕТ казаха преден десен лагер, по гаранция.
Ако има повече инфо в листа ще драсна

нееее, казах че го чувах отпред. НО когато седнах зад шофьора го чувах от ляво, но и тогава казах че най - вероятно се предава по купето.
Явно краката са ми по чувствителни, но наистина нямах усещане по ръцете.bega4kata написа: 07.01.2026, 19:17:58 За това те питах усещаш ли го този лек резонанс във волана. Не си бил достатъчно чувствителен в ръцете![]()
Точно това си говорих с приятел, вика да си уцелвал дупка. И наистина миналата зима на околовръстното и бъкстон, преди светофара имаше една брутална, скрита в локва. Спирах да видя дали не сгънах джанта. Но нищо.
Така си го написал.