Осветление на купето

Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Peev

Шкода Новак

Осветление на купето

Мнение от Peev »

Здравейте колеги,шкода октавия 1 бензин/газ 116 к.с. 2000куб.см. 2001г. Отказа ми осветлението на купето при отваряне на вратите и при отключване и заключване на автомобила,но лампите на корите на вратите светят при отваряне.На плафона няма изгорели крушки,но няма реакция в средно положение на плъзгача.При отваряне на петата врата плафоните в багажника светят. Някакви предположения за проблема. Благодаря предварително!
Peev

Шкода Новак

Осветление на купето

Мнение от Peev »

След половин година дойде време да се занимая с проблема и споделям накъде съм се насочил.Първо сваляне и проверка на плафона в купето и ако не е там проблема сваляне, проверка и евентуална смяна на бравата на шофьорската врата.Споделям намеренията си , защото може да отключат други полезни мнения и разсъждения на проблема, които да са полезни не само на мен.
Аватар
димон

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 FL TDI
Обратна връзка:

Осветление на купето

Мнение от димон »

Щом на корите светят не е брава.
Аватар
Simov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.

Осветление на купето

Мнение от Simov »

Автомобилът им ли зумер за збравени фаорове? Ако има - отваряш вратата на включен габарит - ако зумерът свирне, значи бравата е наред. Ако не свирне - значи не отчита отворената врата.
Изображение
Peev

Шкода Новак

Осветление на купето

Мнение от Peev »

Зумерът работи, гледах един клип за нагорели контакти на ключа на плафона в купето, но колата в момента не е при мен за да видя какво е състянието му.След като оправя проблема ако успея,ще споделя.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia I”