Ще помоля жената да го пита, че мен няма да ме разбере в толкова дълго изречение
Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Пак казвам, може и да не помагат ако горивото е топа на топа, но не вредят. Аз си слагам, Прешъса за сега не се е оплаквал
Ще помоля жената да го пита, че мен няма да ме разбере в толкова дълго изречение
Зле съм с английския аз.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- redalex
- Гараж: i3
Рядко пиша в темата но:
София - Варна - гориво от Инсаойл - по принцип не сипвам на нищо различно от Шел, ОМВ, Петрол, ЕКО или в много краен случай Лукойл, но този път се наложи. Разход 8.3
Варна - София - наляти 2/3 в резервоара от ОМВ във Варна. Същото каране и дори една идея по-бързо = разход 8.0...а уж се изкачвах към София.
София - Варна - гориво от Инсаойл - по принцип не сипвам на нищо различно от Шел, ОМВ, Петрол, ЕКО или в много краен случай Лукойл, но този път се наложи. Разход 8.3
Варна - София - наляти 2/3 в резервоара от ОМВ във Варна. Същото каране и дори една идея по-бързо = разход 8.0...а уж се изкачвах към София.
Последно промяна от redalex на 08.12.2025, 15:46:13, променено общо 1 път.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
... "рамките на статистическата грешка" ...
Бееееее.....
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Аз не.Цецо75 написа: 08.12.2025, 13:20:49 А на 20 годишния дизел ако разчиташ да му оправиш екологията с добавки ... успех.
Ама масово се купуват избушени дръгели на по половин милион карани от баби до църквата в неделя.
Мини 10 пъти с едното гориво, още 10 пъти и с другото и да се видиredalex написа: 08.12.2025, 15:19:59 Разход 8.3
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Аз сипвам с приоритет на Ромпетрол , който вече не е румънски. Добавки не слагам. Като малък слагах 1-2 години , но не открих смисъл и карам Без.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Казаци , ( Казакстан)...от около 3 години. Дано качеството да е останало.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Аз горим само Синкванон - дизел-шампион! 
- градско чедо
- Гараж: Skoda Superb L&K 2.0 TDI 190к.с. 6DSG, 4x4, 2016г.
Няма причина качеството да не е останало. Така или иначе "Рафинерията Petromidia в Румъния (част от групата на Rompetrol/KMG International) преработва внесен по море суров петрол", "традиционно значителна част от него е казахстански петрол".димон написа: 08.12.2025, 20:36:04 Казаци , ( Казакстан)...от около 3 години. Дано качеството да е останало.
т.е. рафинерията е същата, суровината (петролът) е същия, следователно и качеството би трябвало да е същото.