Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
И слагате ли му добавка. Каква?
Дос коро зареждах в OMW, но при по-ниски температури, трудно запалва тази зима. Миналата годона от Shell, там като чели не съм имамл приблем... Варна
Поздрави,
От Добрич съм, но зареждам във Варна, по обясними причини, при Марешки и на Лукойла над Метро. Цени на литър дизел 1.63 и 1.64 нафатата на Марешки е хубава
Когато предната седмица бяха ниски температурите един авер с нафта от ОМV остана на пътя. Аз лично не я спирам зимата предните зими слагах Castrol TDI. Тази съм с Bardal доволен съм и от двете. Зареждам Лукойл и Шел.
В момента има много оплаквания от ефтиният дизел и бензин на ОМВ - Варна. ОМВ зареждат или от Лукойл или от тяхната рафинерия в Румъния.
Реално 90% от горивата в БГ са Руски, Петрол си доставят и те от някъде.
Нефтохим произвежда за изност за бензиностанциите на Лукойл в Европа. Имат стандарт Евро 6 и тук го продават като Екто, но са нормални горива.
Хубавият дизел е бял (почти прозрачен) на цвят, миризнамата също не трява да е тежка (аз такъв реално не съм виждал в БГ).
Парафините и тежките фракции са тези които добавят цвят и имат задушлива тежка миризма.
В началото слагах само ОМВ Макс Моушън, сега последните 5 6 резервоара са ми само от Круиз Стара Загора и съм много доволен на 1.79 заредих днес, само че в източна България ги няма. Добавка преди слагах Xenum Multi Diesel Conditioner, сега слагам 2т масло на същата марка и съм по-доволен, по-гладко работи и на дълго мотора е по-тих.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!