Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
azsamodapitam написа: 27.11.2025, 12:15:07
500+ не ми се дават за глупости. Тия рейки ги искам да пренеса 5 парчета гипскартон, че не влизат в багажника, че е 1000мм широк, а плоскостта е над 1200
Е то самото купуване на рейки за това е глупост. Тия дето продават гипскартон си имат услуга докарване. Няма да си дереш и цапотиш колата, няма да рискуваш да счупиш листовете. А за някой лев и ще ти ги качат по стълбите.
Или вземи кола с рейки / бус от познат.
Аз мислех, че ще качваш колелета или ски отгоре, мнението ми по въпроса в такъв случай е безполезно.
Благодаря за линковете!
Честно казано не подозирах, че решетката + рамката ще излязат около 740 лв. Още се чудя как две пластмасови части могат да са толкова скъпи.
ТукПоИнтерес написа: 27.11.2025, 04:18:57
Здравейте!
Имам Skoda Kodiaq 2024 MK2, 2.0 TSI (204 к.с.) и искам да сменя стандартните предни „серийни хромирани“ решетки със спортни, за по-агресивен и естетичен външен вид.
Може ли да ми препоръчате:
– от къде мога да ги поръчам (оригинални или aftermarket),
– дали има OEM номер за спортната версия,
– и дали монтажът е plug-and-play?
Благодаря предварително!
фолио
Да, за рамката има логика — благодаря!
Само се чудя… решетките дали изобщо могат да се фолират? На мен ми изглежда почти невъзможно.
_56_ написа: 24.11.2025, 15:28:18
На някой да му се намира електростатична лепенка за челното стъкло, че моята е изрязах в единия край, уж да не се вижда, обаче се оказва, че камерата 70mai A810 тежи, и се отлепя от долната част.
И друг въпрос - не може ли директно да залепя стойката на камерата за челното стъкло, или този електростатичен стикер е задължителен?
Да споделя какви афтърмаркет измишльотини съм си навзимал за нашето Коди.
Всичко, от тези неща го ползвам и съм много доволен.
Отвертката и държачката за джантите да знаете, че са много полезни, ако сами си сменяте гумите с джантите. Водача, дето се завива на главината ви улеснява много живота при монтажа, а дръжката на отвертката пък помага за навиването на болтовете. Като си монтирах сам калобраните (оригиналните от Еуратек!), видях колко полезно е да имаш под ръка тия финтифлюшки.
Другите аксесоарчета, също вършат добра работа и са топ за парите си.
Благодаря за линковете!
Честно казано не подозирах, че решетката + рамката ще излязат около 740 лв. Още се чудя как две пластмасови части могат да са толкова скъпи.
Ами представи си как ще изглежда колата без тях, т.е. колко е принуден потребителят да си снабди тази част и това обосновава цената.
Пък е и нова кола. Това в 95-99% от случаите е разход за застрахователя, а там се помпа здраво.
"Ducunt Volentem Fata, Nolentem Trahunt" Lucio Anneo Seneca
ТукПоИнтерес написа: 27.11.2025, 04:18:57
Здравейте!
Имам Skoda Kodiaq 2024 MK2, 2.0 TSI (204 к.с.) и искам да сменя стандартните предни „серийни хромирани“ решетки със спортни, за по-агресивен и естетичен външен вид.
Може ли да ми препоръчате:
– от къде мога да ги поръчам (оригинални или aftermarket),
– дали има OEM номер за спортната версия,
– и дали монтажът е plug-and-play?
Благодаря предварително!
Ние сме със същата машина, ама SportLine. При нас е черна решетката, ама емблемата не е.
Някой сменял ли е емблемата с черна и може ли препоръка?
Предвид многото черни елементи по колата, определено ще е добре и емблемата да е.
Благодаря.
"Ducunt Volentem Fata, Nolentem Trahunt" Lucio Anneo Seneca
Привет,
Някой случайно да е поръчвал възглавничка за глава(врат) за седалки Sportline, че жена ми е дребничка и лятата седалка й идва висока и е неудобна. Намерих за нормалните седалки, но най-вероятно няма да паснат.
Благодаря.
azbqhtuk написа: 15.12.2025, 12:16:29
Привет,
Някой случайно да е поръчвал възглавничка за глава(врат) за седалки Sportline, че жена ми е дребничка и лятата седалка й идва висока и е неудобна. Намерих за нормалните седалки, но най-вероятно няма да паснат.
Благодаря.
Ако визираш тази от Копачек, поръчах една да тествам, но захващането не е предвиделно за спортните седалки и не стои, както трябва. Дават ги да са универсални, но реалността не е точно такава.