Четете две неща:
ЕТ могат да ти кажат всичко, което не винаги е меродавно.
В ЕТ се обслужват вече стотици коли гаранционни с мои консумативи и всичко си се вписва и така нататък.
Щом консуматива покрива спецификацията - всичко е наред.
Четете две неща:

Това звучи доста неприложимо за всеки бизнес и личен живот, освен ако не си музей
Еми ще си вземеш, ти имаш зорPPG написа: 25.11.2025, 11:15:37 , но с това им работно време от 9 до 17ч. трябва да си взимам отпуска за да закарам колата.

От бол бол, до накрая боли. Аз съм ок да си платя и да знам, че всичко е като хората, не като веднъж,както ходих до един от форума да не споменавам име и после се връщах да ми изсмуква масло от мотора, че беше решил, че трябва да запали и мотора като хвърли маслото нагоре, после да загаси и да долее до макса на щеката, а не колкото му дават по спецификация.
Абсолютно.

Пешо,това да не ти е фризьорски салон?PPG написа: 25.11.2025, 11:15:37 Дайте шанс и за такива като мен, примерно, събота работен, а понеделник почивен ден.
На мен ми е казвал, че с БМВ не се занимава...coverdale написа: 25.11.2025, 16:56:43 относно обслужването на баварската марка и нанасянето на данните в портала на БМВ го направи основно за мен