Привет на всички Вас, Хора.
Дойде време да се направи една тема за Евгени и “Трасексперт”.
Приятелството и партньорството ми с този Човек, благодарение на
@coverdale , стана повод много съфорумници, колеги и приятели да получават:

Най-добрата услуга

На най-добра цена

С най-доброто отношение
Достатъчно много от Вас ползват последните години услугите ни и е редно и необходимо да се синтезира информацията и какво, как и защо се случва , защото много Хора пишат по своите теми , в разделите за отделните сегменти и така нататък.
Изградили сме ефективна система за работа, когато става въпрос за мои консумативи с цел превенция от злоупотреби, а именно:

Вие се свързвате с мен за консуматива.

После , ако всичко по вида на частите и финансовата страна е ОК , се разбирате с Евгени за час и ден.

Ние имаме грижата да се погрижим за логистиката и кашоните да стигнат навреме при него и така да Ви спестим излишни разходки из София.

Получавате коректно отношение и , ако нещо няма как да стане или не е Ок да се обслужи - ще го чуете директно.

За SKODA обслужването на гаранционни автомобили може и ще се впише в историята на колата Ви.

Същото важи за момента и за Гаранционни автомобили от марката BMW

Сервиза разполага с ужасяващ набор от всякакъв вид техника и инвентар , както ще се убедите по-долу в публикацията.

Състоянието на работната зона е тип Клинична Лаборатория.

Моля Ви да спазвате елементарни норми на поведение и да използвате работно време за контакти .Делнични дни 09:00-17:00ч
https://www.facebook.com/share/1FS6Xf1E ... tid=wwXIfr
Днес обслужих в Трансексперт YELLOWSTONE
PORSCHE CAYMAN GTS 982 4.0
Обслужване и подготовка за Зимата

Смяна масло - RAVENOL SSL 0W-40
Смяна на 5-6000км

OEM Маслен филтър

ОЕМ Чаша маслен филтър

ОЕМ О-ринг

Реглаж преден мост

Реглаж заден мост

Реглажа в текущото състояние беше за съвсем различно шаси и беше Парикаш видно от снимките.

Диагностициране , демонтаж, монтаж датчици за налягане в гумите - бях луднал , повече от 1200км каране, постоянни адаптации и какво ли не , докато Евгени не изкара днес някаква джаджа и буквално за 30сек разбра, че 3 датчика са европейски, един американски и системата изпада несвяст.
След смяната му с европейски след 50м колата си намери всичко.

Зануляване сервизни интервали

Попълване на липсващи крепежи по дъното на колата.

Най-важното - научени много нови неща от мен.
Не е важно само да търгуваш с консумативи, а и да знаеш всичко свързано с тяхното приложение