АВТОЦЕНТЪР “ТРАНСЕКСПЕРТ”

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

Привет на всички Вас, Хора.

Дойде време да се направи една тема за Евгени и “Трасексперт”.
Приятелството и партньорството ми с този Човек, благодарение на @coverdale , стана повод много съфорумници, колеги и приятели да получават:

✅Най-добрата услуга
✅На най-добра цена
✅С най-доброто отношение

Достатъчно много от Вас ползват последните години услугите ни и е редно и необходимо да се синтезира информацията и какво, как и защо се случва , защото много Хора пишат по своите теми , в разделите за отделните сегменти и така нататък.

Изградили сме ефективна система за работа, когато става въпрос за мои консумативи с цел превенция от злоупотреби, а именно:

✅Вие се свързвате с мен за консуматива.
✅После , ако всичко по вида на частите и финансовата страна е ОК , се разбирате с Евгени за час и ден.
✅Ние имаме грижата да се погрижим за логистиката и кашоните да стигнат навреме при него и така да Ви спестим излишни разходки из София.
✅Получавате коректно отношение и , ако нещо няма как да стане или не е Ок да се обслужи - ще го чуете директно.
✅За SKODA обслужването на гаранционни автомобили може и ще се впише в историята на колата Ви.
✅Същото важи за момента и за Гаранционни автомобили от марката BMW
✅Сервиза разполага с ужасяващ набор от всякакъв вид техника и инвентар , както ще се убедите по-долу в публикацията.
✅Състоянието на работната зона е тип Клинична Лаборатория.
✅Моля Ви да спазвате елементарни норми на поведение и да използвате работно време за контакти .Делнични дни 09:00-17:00ч

https://www.facebook.com/share/1FS6Xf1E ... tid=wwXIfr

Днес обслужих в Трансексперт YELLOWSTONE
PORSCHE CAYMAN GTS 982 4.0

Обслужване и подготовка за Зимата

✅Смяна масло - RAVENOL SSL 0W-40
Смяна на 5-6000км
✅OEM Маслен филтър
✅ОЕМ Чаша маслен филтър
✅ОЕМ О-ринг
✅Реглаж преден мост
✅Реглаж заден мост
❌Реглажа в текущото състояние беше за съвсем различно шаси и беше Парикаш видно от снимките.
✅Диагностициране , демонтаж, монтаж датчици за налягане в гумите - бях луднал , повече от 1200км каране, постоянни адаптации и какво ли не , докато Евгени не изкара днес някаква джаджа и буквално за 30сек разбра, че 3 датчика са европейски, един американски и системата изпада несвяст.
След смяната му с европейски след 50м колата си намери всичко.
✅Зануляване сервизни интервали
✅Попълване на липсващи крепежи по дъното на колата.
✅Най-важното - научени много нови неща от мен.
Не е важно само да търгуваш с консумативи, а и да знаеш всичко свързано с тяхното приложение

💪🏻💪🏻💪🏻

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
Аватар
димон

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 FL TDI
Обратна връзка:

Мнение от димон »

Цецоноле, признай си , че си отишъл до София за да си смениш маслото само и само за да си покараш и издухаш жълтото паве !!!
[smilie=sarcastic.gif]
и аз съм го правил...
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Аз, каквото и да кажа, ще бъде малко за този човек и неговият сервиз. С Евгени се познаваме и сме приятели повече от 15 години. Изключителен професионалист, който влага много време да чете и да се информира за
всичко ново и актуално, което е важно за работата му.
Създал е много добра работна среда подплатена с всевъзможни специализирани инструменти и оборудване насочени към VAG автомобилите.
Както се казва в онази поговорка "за да разбереш, какъв е един човек, трябва да видиш домът му"
Тези, които са влизали в сервиза, ще разберат какво искам да кажа.
Доверил съм му всичките си лични и служебни автомобили. Когато някой ме пита за доверен сервиз, отговорът винаги е един - ТРАНСЕКСПЕРТ

Повечето от вас знаят за моят проект "Хулигана"
Ами, какаво да ви кажа! Ако не беше този човек, нямаше да се случат всички тези неща.
🔧 пълен ребилд на мотора - биели, бутала, лагери, валове
🔧 няколко турбини, кулери, изпускателни колектори, дюзи, помпи и т.н.
🔧 керамичен спортен съединител
🔧 няколко спортни окачвания, тампони окачване, мотор и т.н.
🔧 спирачна система, няколко ъпгрейда
🔧 всякакви обслужвания на масла, филтри, ремъци и т.н.

За съжаление последните години имам все по-малко време за проекта и сега е на заден план, но надявам се някой ден да успеем успешно да присадим DQ250 на Хулигана

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

The Hooligan написа: 21.11.2025, 23:15:22 "за да разбереш, какъв е един човек, трябва да видиш домът му"
Като бях с дизеловия Супърб, @_v_ (Васко) ми представи сервиза с фразата "ако влезеш с бели чорапи вътре, с бели ще излезеш". Естествено тогава си казах, че е образно казано, но след като вече го бях видял с очите си - беше си направо така. Ежедневното усилие, което се полага всичко да блести буквално от чистота и всеки болт и инструмент да си е на мястото, включително и в склада с наличните части, е показателно, какво е отношението на един професионалист към това, което прави. От там нататък всички останали неща, свързани с експертизата и начина на работа, са изговорени многократно във форума.

Колата ми се обслужва там от 3 000 км, когато ѝ се смени първото масло, за което бях обявен за не добре. От тогава се доверявам за всичко на Евгени, като вече вписвам и историята на обслужванията в официалната онлайн система. Яд ме е, че не го правих това с вписването от самото начало, поради някакви мои глупави съображения.

Като цяло нивото на професионализъм на наша територия пада зверски, с всяка измината година, във всички възможно сектори. Бизнес културата в България е изключително ниска, за общи и елементарни разбирания за отношение спрямо клиентите, комуникация, отговорност към качеството на работа и срокове за изпълнението ѝ. Затова е много важно, малкото останали хора, които по всякакъв начин се опитват не само да запазят, ами и да вдигнат въпросното ниво, да бъдат препоръчвани и забелязвани. Защото като изчезнат и те, погълнати от всеобщата помия навсякъде, тогава вече става страшно.

Изображение
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Мнение от digitalundgrd »

Преди да взема Купрата, исках някой наистина разбиращ тия коли да я погледнe. Рангел от форума директно ме насочи към Евгени. Звъня му аз, обяснявам му на две, на три какво мисля да взимам и дали може да я погледне преди покупката, при което той отваря sinoptik.bg и казва: "На тая дата, която искаш да правим оглед го дават да вали..."
От там аз млъквам за 2-3 секунди в недоумение хахахах. Той продължава: "Първо мокри коли в сервиза не вкарвам, второ никой механик не обича да се къпе под колата [smilie=sarcastic.gif] , трето при тест драйв на мокро няма да мога да чуя някой шум, защото водата ще се плиска в подкалниците и четвърто, ако има някакъв теч също няма да може да го видим и локализираме при това положение. Иначе за мен няма проблем да ти взема парите, но аз искам да получиш адекватна услуга!"

Тааа насрочихме "суха" дата за огледа, след който Евгени се изказа доста положително за състоянието на автомобила и даде зелена светлина да го взимам спокойно хахахах [smilie=hunter.gif]

Изключително рядко ми се случва такова нещо в БГ, да попадна на толкова педантичен човек!
Аватар
Us3rnam3d

Škoda Фен²

Гараж: Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K

Мнение от Us3rnam3d »

Буквално единствената причина, заради която съжалявам, че се преместих от София е това. Евгени е супер специалист и човек.
Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

За сервиза всичко е казано. За мен по-важно е, че Евгени е Човек! Имам му пълно доверие за всичко свързано с колата!
Аватар
_56_

Škoda Фен

Гараж: Skoda Kodiaq RS 2026
Обратна връзка:

Мнение от _56_ »

YYakovliev написа: 22.11.2025, 09:03:51 Колата ми се обслужва там от 3 000 км, когато ѝ се смени първото масло, за което бях обявен за не добре. От тогава се доверявам за всичко на Евгени, като вече вписвам и историята на обслужванията в официалната онлайн система. Яд ме е, че не го правих това с вписването от самото начало, поради някакви мои глупави съображения.
Да разбирам ли, че говориш за гаранционна кола? Или се бъркам?
Изображение
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Мнение от coverdale »

_56_ написа: 23.11.2025, 22:03:34 Да разбирам ли, че говориш за гаранционна кола? Или се бъркам?
Да.
Гаранционна Шкода и БМВ обслужвам при Евгени.
Аватар
_56_

Škoda Фен

Гараж: Skoda Kodiaq RS 2026
Обратна връзка:

Мнение от _56_ »

coverdale написа: 23.11.2025, 22:27:54 Да.
Гаранционна Шкода и БМВ обслужвам при Евгени.
А от ЕТ какво казват? Ако нещо се скапе, може ли да откажат гаранционен ремонт, тъй като на друго място е обслужвана?
Изображение
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Мнение от coverdale »

_56_ написа: 23.11.2025, 22:34:07 А от ЕТ какво казват?
Какво да казват?
Нали обслужването е отчетено в системата на Шкода. [smilie=pardon.gif]
Аватар
slavkoff

Škoda Racer

Гараж: подземен
Обратна връзка:

Мнение от slavkoff »

_56_ написа: 23.11.2025, 22:34:07 А от ЕТ какво казват? Ако нещо се скапе, може ли да откажат гаранционен ремонт, тъй като на друго място е обслужвана?
Виж в договора какво пише. Мисля че, експлицитно са обозначени сервизите за обслужване, което си е извиване на ръце. Бях питал в Надежда, когато приемах Кодиака, като им обясних, че обслужването ще бъде отчетено в системата на Шкода, но ме отрязаха директно. ВРС-а го обслужвам при Евгени, но Кодиака май трябва в ЕТ. Пак ще погледна и може да попитам нашия юрист какво мисли, защото ако може в Трансексперт, тези от сервиза на ЕТ никога няма да ме видят повече. [smilie=pardon.gif]
VRS
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Мнение от coverdale »

Регламент (ЕС) № 461/2010 на Европейската комисия
(известен като Block Exemption Regulation – BER)
Той определя правилата за конкуренцията в автомобилния сектор и изрично позволява на независими сервизи да извършват гаранционно и следгаранционно обслужване, при условие че се използват качествени части и се спазва техническата спецификация на производителя.
📑 Официален текст – ключови точки
1. Право на избор на сервиз
„Производителите не могат да изискват поддръжката и ремонта на автомобила да се извършват единствено в оторизирани сервизи, като условие за валидност на гаранцията.“
2. Право на използване на части, еквивалентни на оригиналните
„Независимите сервизи могат да използват резервни части, които са с идентично качество на оригиналните, без да се засяга гаранцията на автомобила.“
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”