Не излиза да има наличности за 70май 810с, но пък 810 излиза. Има ли фрапантни разлики, с които се разделям при избор на 810 без ''s'' ? (в някакъв сайт, xiaomi shop eu излиза, че има 810с в наличност, чат жи пи ти вика, че разликите са почти пренебрежими). Хард кита е единствено и само за да може да записва нещо при паркинг вмешателство?hristo_iv_ написа: 14.11.2025, 10:05:30 аз съм с този модел А810s предна и задна камера. добавих също и CPL филтър за отблясъци както и hardwire kit за запис при паркинг удар. взех ги от dualsim
доволен съм от качеството на видео и работа за момента. при мен го монтира човек препоръчан от форума за София. свалят се доста кори и си е един час играчка, която аз не бих се навил да правя, но съм сигурен, че и във Варна ще ти го монтират. обикновено навсякъде, където се занимават с мултимедия монтират и даш кам.
нещо не ми дава да кача снимки как са монтирани, но предната е вдясно от огледалото и се получи много добре. няма никакво визуално "замърсяване" за шофьора
На каква ориентировъчна цена ти излезе монтажа