Малко късно включване от мен за новата година, но по-добре късно отколкото никога!
Първо и най-важно, пожелавам на всички да са живи и здрави!
Второ на следващите избори излезте и ГЛАСУВАЙТЕ независимо за кой!
И трето искам да кажа едно благодаря за всички, които ми се довериха по един или друг начин и избраха да закупят част или софтуер на RacingLine през мен / RedLine+. Ако кажа,че го правя за Вас ще съм излъгал. Честно казано го правя за себе си, с единствената цел да се развивам в това, което ми е интересно на мен и да научавам нови и нови неща. Има доста хора, които знаят много повече от мен и най-вероятно винаги ще е така и съм благодарен,че имам възможноста да се уча от хората, с които се срещам и запознавам покрай автомобилите! Това за мен е най-важното ( след семейството разбира се )!
И като приключим с лирическото отклонение, искам да споделя и последната новина от Milton Keynes, Great Britain. А именно
RacingLine TCU Мехатроник Модул DSG DQ381 G2 2022+ (401 Bootloader ).
За тези, които не знаят при автомобили след 2022+ година, които са с автоматична скоростна кутия DQ381 G2 тя до ден днешен не е отключена. Засега единствената компания, която го е направила е TVS, а други като Unitronic предлагат заманя със отключен мехатроник, след което може да се ремапне с TCU софтуер.
И RacingLine са в играта разбира се!
С този продукт RacingLine заменят фабрибния заключен 401 bootloader с оригинален Bosch версия 301, която позволява ремапване на кутята през OBD.
Това разбира се означава, че трябва да се смени мехатроника с този на RacingLine, но в цената на мехатроника е включен и цената за ремап на скоростната кутия.
Защо е важен ремапа на кутията?
Това не мисля,че има нужда изобщо да го споменавам и обяснявам конкретно в този форум, но ако някой го интересува нещо конкретно винаги съм на среща да помогна с каквото мога!
Засега това е от мен!
Поздрави и благодаря за отделеното време!
Нури