Въпроси за Карок
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Karykoff
- Гараж: Touran 1.9 TDI, ръчка
Karoq 1.5 TSI, ръчка
Въпроси за Карок
Чудих се дали има смисъл от калобрани и ветробрани. Може би това ще се мисли занапред, но от калобраните особено има ли полза? Пазят от замърсяване ниската част на вратите и броните ли?
Можете ли да препоръчате добро "студио" (или както там се нарича) за фолиране в Пловдив? Преди горе-долу 5 години съм правил фарове и стопове в Кичука на Димо Хаджидимов ама така като гледам май не работят вече, страниците им не са обновявани много време.
Можете ли да препоръчате добро "студио" (или както там се нарича) за фолиране в Пловдив? Преди горе-долу 5 години съм правил фарове и стопове в Кичука на Димо Хаджидимов ама така като гледам май не работят вече, страниците им не са обновявани много време.
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
Въпроси за Карок
Има за и против:
1. Калобрани:
За - предните предпазват долната част на вратите и праговете, а задните - долната част на задната броня.
Против - влошават визията конкретно на Карок и трябва да се свалят за почистване след зимния сезон, защото натрупват много мръсотия, листа, кал и др., които са предпоставки за корозия.
2. Ветробрани:
За - ако сте пушач са полезни, защото стъклата могат да се отварят леко и при дъжд, без да наводните купето. По същата логика могат да се ползват и за проветряване през лятото.
Против - увеличават шума при скорост над 90 км./ч., а вероятно и увеличават разхода на гориво с някой милилитър.
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Въпроси за Карок
Калобраните пазят, ама пак ще се нацапа колата, така че са безсмислени според мен.
Ветробраните са мега цигания
Освен това ще ти шуми и ще деформираш уплътненията.
Ветробраните са мега цигания
Освен това ще ти шуми и ще деформираш уплътненията.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Karykoff
Karoq 1.5 TSI, ръчка
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Въпроси за Карок
не
GUNTER SERVICE

-
lpetrovv
- Гараж: Skoda Octavia Mk4 2.0TDI 4x4 7DSG
Въпроси за Карок
Аз си сложих стъклен само на мултимедията, защото се пипа постоянно.
- Цецо Тодоров
- Гараж: Skoda Karoq MY25 1.5TSI 150hp 7DSG
Въпроси за Карок
Karykoff,
Аз съм питал за дигиталното табло и са ми отказвали.По скоро само на медията сложи,че се пипа постоянно и става на пръсти яко.Дигитала пред теб така или иначе нямаш допир до него,освен визуален
Аз съм питал за дигиталното табло и са ми отказвали.По скоро само на медията сложи,че се пипа постоянно и става на пръсти яко.Дигитала пред теб така или иначе нямаш допир до него,освен визуален
- Karykoff
Karoq 1.5 TSI, ръчка
Въпроси за Карок
Благодаря
Относно кодирането (гледам на сайта на OBDeleven) на например "Scandinavian DRLs", 'Seat Belt Warning", "Lane Assist Setting Memory", "Headlight Washer Activation Count", това са нещата, които съм набелязал - та съм чувал преди различни неща относно валидността на гаранцията при пипане на подобен тип кодове, които не са от основно значение.
Едните казват няма никакви проблеми стига да не спираш цели safety модули, а само разни козметични неща, други казват нищо да не се пипа. Къде е истината, например тези споменатите от списъка да си ги правя ли без да се притеснявам или да питам дилъра, който пък със сигурност ще ме отреже или ще каже да ги кодираме при тях срещу някаква скромна
сума?
Има ли някъде тема по въпроса из форума?
Всъщност каква е разликата между "Scandinavian DRLs" и "Side Taillights with DRL"?
Относно кодирането (гледам на сайта на OBDeleven) на например "Scandinavian DRLs", 'Seat Belt Warning", "Lane Assist Setting Memory", "Headlight Washer Activation Count", това са нещата, които съм набелязал - та съм чувал преди различни неща относно валидността на гаранцията при пипане на подобен тип кодове, които не са от основно значение.
Едните казват няма никакви проблеми стига да не спираш цели safety модули, а само разни козметични неща, други казват нищо да не се пипа. Къде е истината, например тези споменатите от списъка да си ги правя ли без да се притеснявам или да питам дилъра, който пък със сигурност ще ме отреже или ще каже да ги кодираме при тях срещу някаква скромна
Има ли някъде тема по въпроса из форума?
Всъщност каква е разликата между "Scandinavian DRLs" и "Side Taillights with DRL"?
- Цецо Тодоров
Въпроси за Карок
Karykoff,
Имай предвид ,че с OBDelevan доста работи за момента са забранени да се правят.Виждаш ги като one click кодиране ,но ти дава,че не е активно за модела
Имай предвид ,че с OBDelevan доста работи за момента са забранени да се правят.Виждаш ги като one click кодиране ,но ти дава,че не е активно за модела
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Въпроси за Карок
За карока да знаеш че ако си врътенш врътката не на ауто, амки на къси, си свети нали разбираемо и предни и задни. Но което ми хареса е че като излизаш и гасиш колата, няма досадни зумери ами си ги гаси. Разбира се не ти работят матричните дълги... ноо е някакво компросмисно решение. открих го когато в мъглив ден исках да съм сигурен че светя отзад
но понеже НЯМАМ лампичка за това.... ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Въпроси за Карок
Като цъкнеш на медията "Car", "състояние на автомобила" ти визуализира колата и виждаш какво свети и какво не. Има какво да се желае, ама показва. Пробвай в това положение да въртиш ключа и виж визуализацията.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
- krachunov
Въпроси за Карок
Да бе вярно. Хем знам че като натисна спирачка го показва, но хич не ми хрумна да гледам това.
- Цецо Тодоров
Въпроси за Карок
- krachunov
Въпроси за Карок
Акйо натискаш спирачката или пуснеш мигачи?
- Цецо Тодоров
Въпроси за Карок
krachunov,
Абсолютно нищо.Дори съм пробвал на дигиталкото табло да ми показва състояне на колата и там нищо не се индикира
Абсолютно нищо.Дори съм пробвал на дигиталкото табло да ми показва състояне на колата и там нищо не се индикира