Проблем тропане в предница
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Няма да износиш гумите, Споко ! Никога не съм правил реглаж, сменял съм поне 5 пъти тампоните.
Даже след смяна на амортисьори пак не съм правил реглаж...
Даже след смяна на амортисьори пак не съм правил реглаж...
- taner91xp
- Гараж: Skoda Octavia 2 VRS , 2010 2.0 TDI CR 170HP
Skoda Fabia 2, 2009, 1.4 TDI PD 80HP
Да не остана без преден мост някъде да задръстя движението, честно след смяна на тия тампони от пред имам усещането че предницата ще се разпадне.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
При смяна на тампони на носачите не се налага реглаж.
Малко мозък трябва при теб за твоя модел, за да не се наложи. На следващите с хоризонталните пък изобщо.
Ако се сваля целия преден мост, може да се получи промяна в геометрията. Той се сваля при смяна на съединители, и т.н. не ми се обяснява.
Ако е дсг и трябва да се сменят тампони носачи левия не излиза, за това или моста надолу или трябва тампона на кутията да се свали и да се повдига. Различните майстори имат различен тертип на работа. Аз за да не разбутвам моста и геометрия съответно, вдигам кутията.
Не се сърди, но по принцип не работя в събота
, може да дойдеш да я погледна разбира се някой път.
Малко мозък трябва при теб за твоя модел, за да не се наложи. На следващите с хоризонталните пък изобщо.
Ако се сваля целия преден мост, може да се получи промяна в геометрията. Той се сваля при смяна на съединители, и т.н. не ми се обяснява.
Ако е дсг и трябва да се сменят тампони носачи левия не излиза, за това или моста надолу или трябва тампона на кутията да се свали и да се повдига. Различните майстори имат различен тертип на работа. Аз за да не разбутвам моста и геометрия съответно, вдигам кутията.
Не се сърди, но по принцип не работя в събота
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- димон
- Обратна връзка:
Нищо няма да се разпадне, споко. Слагай тефлонови или термо шлаухи на шестостените и ще забравиш!
Малко драматизираш, пич !![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Малко драматизираш, пич !
- taner91xp
Ок ще ти се обадя няколко дена по рано да кажеш кога да мина. Обикновено мога да си позволя механик на заплата в началото на месецаbega4kata написа: 15.10.2025, 19:40:25 При смяна на тампони на носачите не се налага реглаж.
Не се сърди, но по принцип не работя в събота, може да дойдеш да я погледна разбира се някой път.
- taner91xp
Ох, когато VRs 2-ка ти излезе колкото VRS-3-ка, и ти се струва че не колата работи за теб а ти за нея няма ли да драматизирашдимон написа: 15.10.2025, 19:51:27 Нищо няма да се разпадне, споко. Слагай тефлонови или термо шлаухи на шестостените и ще забравиш!
Малко драматизираш, пич !![]()
- димон
- Обратна връзка:
Споко, бе..., всичко ще се нареди ! 
Кеф цена няма!
Кеф цена няма!
- taner91xp
Не завити добре болтове по предното окачване.
Последствия, съсипани тампони, и тръгнали други неща по предното окачване да се съсипват. Не знам детайли ще науча като я взема.
Ще се преправи и сензора за предните накладки защото нещо е съсипано по кабелите най вероятно, за да свети и гасне на таблото сензора за накладки при инсталирани чисто нови накладки АТЕ.
Извън темата грешка P2015 по двигателните системи, ще се подмени всмукателен колектор,вихрови клапи и моторчето на вихровите клапи. Ще се подмени и резервоара за течност за чистачки.
Последствия, съсипани тампони, и тръгнали други неща по предното окачване да се съсипват. Не знам детайли ще науча като я взема.
Ще се преправи и сензора за предните накладки защото нещо е съсипано по кабелите най вероятно, за да свети и гасне на таблото сензора за накладки при инсталирани чисто нови накладки АТЕ.
Извън темата грешка P2015 по двигателните системи, ще се подмени всмукателен колектор,вихрови клапи и моторчето на вихровите клапи. Ще се подмени и резервоара за течност за чистачки.