Не знам как да коментирам. Затова предпочитам да замълча. Трипъте писа и нищо не каза по темата.Цецо75 написа: 28.10.2025, 16:58:36 е аз мисля, че АБСОЛЮТНО всички са си направили.изводите/избора още преди 100 страници и АБСОЛЮТНО никой не си е променил мнението! Ако има такъв - извинявам се, ще го почерпя! Споделя се данни и опит само в подкрепа на сектата, в която членува в опит да убеди света в правата вяра.
Все едно левскар да стане цесекар. Сектата и тук е класика
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Архимандрит Дионисий, Ти нещо научи ли от тоя роман последните 100 страници? Промени ли си гледната точка? Мислиш ли, че някой го е направил?
Аз лично не видях абсолютно нищо смислено. За всеки с що годе логично мислене е ясно, че всесезонна гума е приличен избор за климата у нас, ако човек не гази интензивно сняг и не и взима акъла с мръсна газ лятото. И обратно - ако газиш як сняг и лятото настъпваш яко - залагаш на сезонни. И 200 страници да се изпишат... все тая.
Аз лично не видях абсолютно нищо смислено. За всеки с що годе логично мислене е ясно, че всесезонна гума е приличен избор за климата у нас, ако човек не гази интензивно сняг и не и взима акъла с мръсна газ лятото. И обратно - ако газиш як сняг и лятото настъпваш яко - залагаш на сезонни. И 200 страници да се изпишат... все тая.
Бееееее.....
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Смислени има. Включително в подкрепа и на едните и на другите лагери. Проблема е многото шум, в голяма част породен от хора без меродавно мнение по всесезонната тема.
Може някой да се изкаже от опит за някакви среден клас сезонни гуми и това ще е супер, за някой който търси в гугъл мнения за дадения модел. И въпроса приключва.
Ама на едно положително мнение от личен опит на някаква всеезонна, се изплескват 10 други, които обясняват как не ставала, без обаче реални факти.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Ами щом съотношението е 1/10 или има 1 луд или 10 луди. И да приключваме викам ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Въпросите не са към мен
но мисля следното:
И това го прочетох в тази тема.
но мисля следното:
Винаги има какво да се научи - най-малкото излизат нови модели гуми, колегите оставят впечатления.
Писането по темата е полезно, защото някой преди да си купи гуми няма да прочете 373 страници. Преглеждат се последните1-3-5 най-много и е добре да има прясна информация.
Ами да! Има колеги, които от привърженици на сезонните гуми станаха фенове на всезезонните.Цецо75 написа: 28.10.2025, 17:13:19
Промени ли си гледната точка? Мислиш ли, че някой го е направил?
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Най големите форумни гумаджии са Крачунов и Архимандритов 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Пиши ми на лични да ти пратя по Еконт един стек бира! Щом е имало полза от тия 100 страници, извинявам се.baijoro написа: 28.10.2025, 18:05:06 Ами да! Има колеги, които от привърженици на сезонните гуми станаха фенове на всезезонните.
Бееееее.....
- krachunov
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
krachunov, какво му е тъжното
гуми
това беше шега
темата по принцип е безсмислена
това беше шега
темата по принцип е безсмислена
GUNTER SERVICE

- krachunov
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Е няма как пътниците в един автомобил да взимат информирани решения, кое е най подходящо за адекватното управление на автомобила
Компромисите в перфектното състояние на моята кола носят негативи за всички около мен. Разбирайте ме, както намерите за добре
Компромисите в перфектното състояние на моята кола носят негативи за всички около мен. Разбирайте ме, както намерите за добре
- krachunov
Аз така за още 500 страници да питам. Какъв компромис си направил тези два месеца. Сутрин между 0-8, през деня 20 е сега идва пак топла вълна?Taratajki написа: 28.10.2025, 22:55:30 Компромисите в перфектното състояние на моята кола носят негативи за всички около мен.
Компромисно си вече със зимни гуми или компромисно си с летни
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
И аз да питам!
Дали големият компромис не е да ползваш всесезонни през лятото при 30+ и зимата в сняг и под нулата ?
За един приятел питам
Дали големият компромис не е да ползваш всесезонни през лятото при 30+ и зимата в сняг и под нулата ?
За един приятел питам
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Въпреки че карам летни-зимни, все повече виждам хора с всесезонни и не щото нямат пари за летни+зимни. Със сигурност е много важно в кой район се кара колата. Като сложа зимните, като ми се падне да пътувам в ден дето е 15-18 градуса, като ги натегна 160-170... вече е компромис с тях да карам, за това и за три сезона ми заминаха зимните на няма и 20к км.
Нямаш ли глава на раменете, все тая с кви гуми си.
Нямаш ли глава на раменете, все тая с кви гуми си.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Сериозно ли ти е интересо да продължаваш?krachunov написа: 29.10.2025, 09:17:18 Аз така за още 500 страници да питам. Какъв компромис си направил тези два месеца. Сутрин между 0-8, през деня 20 е сега идва пак топла вълна?
Компромисно си вече със зимни гуми или компромисно си с летни
То и аз съм доаден с темата мб, ама гумите е.....
GUNTER SERVICE