А една торба пари за има няма 30 коня (според мен) са страшно много.
Предполагам, единственият начин е или да смятаме или да ходи на дино.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)

Точно защото е я камилата, я камиларя и не се знае кой, кога, какво ще отключи, затова съм се насочил към това, което е налично в момента. Когато търсих имаше два варианта - Race Chip и RacingLine. Обещанията бяха сходни като данни. Лично предпочетох да се насоча към второто. Когато излезе нещо повече, ще го мисля отново. За момента съм направил това, което съм искал спрямо възможностите на пазара. Дали са 10-30-50 коня ми е абсолютно все тая. Колата върви повече, усещането е по-приятно, така че няма никакво значение (за мен) за сухата статистика точно колко са. А да ходя на дино, това пък съвсем няма как да се занимавам, за да видя едни цифрички.zalmaneca написа: 18.10.2025, 13:27:22 До тогава - я камилата я камиларя
А една торба пари за има няма 30 коня (според мен) са страшно много.
Предполагам, единственият начин е или да смятаме или да ходи на дино.
Този филм вече съм го играл с няколко нови коли и честно казано до сега никога не ми се е случвало да има някакви проблеми с двигателя (дано така да продължава). Попарата съм я сърбал със скоростна кутия и то след над 100 хил. км.BlackPearl написа: 18.10.2025, 13:37:28 Винаги се почва- СТРАХХХХ, ама това, ама онова, ама гаранцията. Човекът си е преценил.
Подкрепям на 100%
Нека всички да си караме колите със здраве и кефzalmaneca написа: 21.10.2025, 11:20:42 Не съм целял мнението ми да не се разглежда като нападателно или такова със скрити епитети.
Също подкрепям казаното от двама ви.
Просто не ми се струват като обещаните к.с и н.м от продукта. Това е.
Нека продължава да ти носи удоволствие.