Честито, радвам се че скоро ще я вземеш!Жив и здрав, да се похвалиш със снимки.
За пред форума (да не бъда разпнат на кръст

) не съм давал съвети за двигател, само споделих мнение и резюмирах темата, аз като избирах...Препоръчах на Vankata 1.8TSI, който и мен ми е на сърце, но като него не ми се чакаше месеци. Крайно мнение не съм изказвал за 1.4TSI vs 2.0TDI, само споделих краткия си и скромен опит и проучванията ми. Споделих мнение и за екстрите, които липсват на Вижъна (кожата на облегалките отзад на седалките,Кантон и т.н.).
Относно вземането те колегите са те посъветвали (да извинят,ако се повторят)
1. кефи се на момента максимално и да снимаш задължително

2. бензиностанции - аз често зареждам на Ромпетрол, мисля че е читава нафтата. Зимата карам с ОМВ МаксМоушън, лятото съм слагал и Шел вПауър нитро+ (май с нея бяга най-много,но работи нервно).
3. няма комплект триъгълник, аптечка.
4. понеже ще ти е кеф и ще искаш да я подкараш, препоръчвам да отделиш време да видиш дали всичко са ти дали. При мен бяха забравили двулицевата постелка в багажника. Оправиха си липсата.
5. аз лично купих литър антифриз и литър масло,Светльо ти е напомнил за секрети.
6. краткото разработване е описано и е лесно.
7. за N1 - разлика няма ходи се всяка година на преглед, след 10тата два пъти годишно. Това е към днешна дата.
8. ако имаш проблем със СмартЛинк пиши. Според това с каква ОС ти е телефона ще се намери човек да помогне.
Надявам се да си доволен от колата, при мен минаха 9 месеца и все така чакам с нетърпение да ми се "наложи" да я изкарам от гаража

Да си призная колкото понякога рядко да се сещам, че нещо ми липсва като екстра или какво би било, ако бих изчакал 1.8 - тези моменти са кратки и редки.