Тубичката е 25 литра.

Тубичката е 25 литра.

Аз първо минавам с ONR, забърсвам с обикновен микрофибър, после ако трябва и с втори, да нямани никакви мръсни петна (освен от препарата да речем). След това минавам с Vileda Actifibre, с каквато си чистя и стъклата вкъщи (имам по една във всяка кола), и става буквално стъкло. Важното е въпросният микрофибър на Vileda да не е много мокър, за да не оставя линии. Може да се пере в пералня, но изпереш ли го веднъжи вече не е streak-free. Само на ръка с течен сапун и после естествено съхнене.Tuscany написа: 19.09.2025, 15:19:58 Как си чистите стъклата отвън? Каквото и да правя, винаги остава един фин "мазен" слой, както и камара нишки и влъкна. След пяната, минавам с ONR и най-накрая чистя CarPro Clarify Phobic - едно-две пръскания, минавам с една късокосместа кърпа, после с втора. И след това, 10 пъти да мина покрай стъклото, винаги има мазно и нишки ...
Аз съм голям фен на въпросния продукт. Тъй като мия в 99.9% само късно вечер (след 22:30ч) съм си позволявал да правя въпорсния "трик". На измита и неподсушена кола - пръскам набързо всички панели (без челно стъкло, защото иначе започват проблемите с чистачките = да прескачат). След това с водоструйката плакна цялата кола и накрая я подсушавам с микрофибърната кърпа. Абсолютно никакви проблеми и засъхване на петна не съм наблюдавал.
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
Чел съм, че фолирани стъкла не бива да се мият с препарат с амоняк.
E, сега, ще се обиждаме
за зимата
Ще хвана да поръчам такова. Тая туба от 11л. сигурно ще стигне за 1 година поне, ако не и повече, при условие, че се мие веднъж седмично.skodko написа: 02.11.2025, 20:12:31 Перфектно си върши работата и е на половин цена от другите айрън ремувъри.

Напълно съм съгласен. Felgenblitz за хора като теб излиза на страхотна цена, но за уикенд лъскачи като мен количеството е в повече.skodko написа: 03.11.2025, 06:55:00 Аз не виждам смисъл да давам пари за нещо, дето върши същата работа като нещо два пъти по-евтино.