Къв мениджър: То при тях- 2 пъти ходя лично, 3 пъти се обаждам и още толкова пиша във вайбър/месинджър...., още чакам както се казва час!
Мега зле- 2 пъти ми се е налагало (да се повторя). За тях съм пристрастен- НЕГАТИВЕН САМО.
Ванката, като беше в старото си хале. Обаждам му се- фолио на преден капак и броня . Викам- най-доброто- изрязано по шаблон...... X-PELL 1600лв. Тогава главно затъмняваха стъкла и слагаха защитно бай китаец (не го знам Х-Пела къв е).
Мн малко хора си правиха колата тогава и даваха такива пари. Говорим за 2018г. Той го поръчваше от Търново- Автомания ли какви бяха- те имаха плотер, режеха му го и го изпращат.(от тях ми дойде и гаранционната карта и документите, защото аз след това веднага го вкарах в КАСКОто)
След това- 3 пъти ми се обажда: Как е колата, всичко ок ли е. Избистри ли фолиото? Точките изчезнаха ли, като я остави на слънце? Ако има проблеми- ИДВАМ ДО ДОБРИЧ да я коригирам.....!
След това- като мина в новото хале. Наложи се да сменя елемент от фолиото- 4 месеца......... не мога да "вляза". Несериозно.
Фолиото ми е ЗАСТРАХОВАНО. И застрахователите- искат оферта от студиото- с цена за подмяната да ми го платят.
10 разговора, 2 пъти ходене лично, още писание и чакане на отговор в месинджъра/вайбър.
Накрая отидох- викам- правя го, дайте фактура (да не ти казвам ква фактура тогава издадоха- все едно сме в памтивека с индигото). Че ходих после и по застрахователи и тн.
И вече преди 2год, като трябваше да сменям фолиото- пак по каско. 2 пъти ходих ЛИЧНО. С него се виждам- говорим.
Да-да, пиши на вайбър- ще пусна оферта и тн. ПРЕД НЕГО МУ ПИША и му казвам- ето писах ти! Добре....
ОЩЕ ГО ЧАКАМ!
Отидох си в Добрич при Георги от Reflect. На момента уговорихме час, пусна ми същия ден оферта за пред застрахователите. И си я избоцах с изрязано на ЛУМАР с 10г гаранция, за цена по ниска от на Ванката през 2018.
Но, такъв е животът: Когато си в сферата на услугите и в тази ниша има търсене...., дори и с мега зле организация, ще рутиш кеша и ще има вид на супер фирма по подкасти и реклами във фейса.
А реално- оле-мале!
Елементарно отношение: Свършило е, такава е ситуацията. Не могат да го върнат, ама........
Съвсем нормално, можеха да се извинят: Да кажат . Байчо, извиняваме се. Затрупани сме от работа, а клиентите всички натискат да стане за вчера. Колегата е сбъркал и не е догледал, наша грешка/ пропуск! Хора сме, грешим, рядко се случват такива неща, но за съжаление понякога се случват заради бързане, ангажираност, недоглеждане!
Като знак на извинение, ето ти едно талонче с 10% или нещо от сорта за следващо посещение.
Но, както казах: То като цяло в БГ- има голям негативизъм. Но, обратната връзка на клиента е много важна и тя е показател , какво може да се подобри и да се изчисти в дадена работа/бизнес.
Но, когато си се наряпал и си над нещата- ответната реакция е такава! НЕКАДЪРНА!
И пак да напиша: За тях съм пристрастен- в негативно отношение!