Проблем с първоначално палене

Всичко за Шкода Октавия I и Tour, произведена от 1996г. до 2010г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Peev

Шкода Новак

Мнение от Peev »

Появи се следния проблем на ОКТАВИЯ 1 2000 куб. 116 к.с. 2001 г.,когато е студена пали и гасне поне два три пъти докато заработи нормално,а когато е топла няма проблем.Дори ако не съм палил сутринта към 17 ч. съм пробвал в големите горещини пали без проблем.Не е четена, но съм се ориентирал към температурен датчик.Чакам вашите мнения колеги
Аватар
joro_kem

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI

Мнение от joro_kem »

Странно решение си взел. Бих направил диагностика най-напред.
Peev

Шкода Новак

Мнение от Peev »

Колега това не бе решение а предположение, защото веднъж съм имал проблем с този датчик ,но днес я закачих и се оказаха три грешки по сондите, като тази пред катализатора е записала две грешки при първата бавен отговор , а при втората няма засечена дейност и третата грешка ламбда корекция след катализатора достигане на лимита.Явно ще се ходи до магазин за части.Пропуснах да пиша,че чека светна преди няколко дни.Ми това е,сега иска внимание и правене.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia I”