Съшия мотор, Л&К.
Маршрута е плажа Сахара Халкидики до София.
По същия маршрут Октавия 3 2.0 тси 190 само на предно е 6.5 разход.
Парахода се движи и гори много добре!

Хахаха, тествах AI функцията на телефона за редактиране на снимки да видя как работи, че ми беше любопитно
Разбира се, ще снимам тези дни и ще пусна.

Наистина изглежда много агресивен. Малко ми прилича на един модел Ауди А8YYakovliev написа: 24.07.2025, 09:38:09 И на мен това е първият Супърб 4, който ми харесва наистина - черното според мен му ходи най-много като цвят, в комбинация със Sportline пакета (и да е седан).
Правоъгълното дигитално табло в овална дупка. Таблотоооооооо!

За мен лично волана е по-добър от предния модел и ще кажа защо мисля така.

Това много държах да го има и си го доплатих, фабрично няма чистачка. Просто е супер удобно при дъжд да изчистиш и да имаш перфектна видимост назад. Иначе естетически не е най-готиният елемент, който да придава завършеност на автомобила.The Hooligan написа: 25.07.2025, 12:16:47 Единственото грозно нещо на всички седани е чистачката на задното стъкло. Толкова е нелепо, че направо е смешно
Писах за това и пак да кажа - погледнато така изглежда отвратително, като залепено, дори не знам какво точно да използвам като описание. Още по-изненадан бях като седнах да шофирам, че реално и от правоъгълният остатък, още е орязано. Обаче сега вече като започвам да забелязвам детайлите, нещо ми прави впечатление - като седна и правоъгълника, който се използва се вижда точно през дупката на волана. Реално ако беше по-голям дисплея, волана щеше да скрива части от него. Не знам дали нарочно е мислено така или е случайно съвпадение, но е факт, че в момента се вижда точно целият дисплей.zloQQ написа: 25.07.2025, 14:16:32 Квадратното табло, което излиза от овалната козирка, лично на мен не ми допадна въобще. Все едно е сложено там случайно подпряно. Това със сигурност ще е различно при фейслифта!
Продължават да са такива, не са били само в тестовата бройка. Като се натискат и въртят, някак "шават" насам-натам. Нямам усещането, че ще се счупят, но и не ми създават усещане за качество и стабилност. Малко е странно, на фона на всички други копчета, защото за момента не се сещам за нещо друго, което да ми е направило такова впечатление. Особено бутоните на волана създават много стабилно усещане.zloQQ написа: 25.07.2025, 14:16:32 3-те "врътки" ми се сториха някак странно като тествах. Малко кекави/смотани.
Това не знам, но не виждам друг начин за ръчен режим освен перата.

Всъщност налага ли се чак толкова? На такъв тип лифтбек при който задницата е доста издължена не се хвърля така, както комбитата.ataknav написа: 25.07.2025, 15:28:26 Просто е супер удобно при дъжд да изчистиш и да имаш перфектна видимост назад.