взел си с грешното гориво, затова е така
За града 150к.с ТДИ е много по-приятна за каране, малко турбо и реагира адекватно като за дизел.
взел си с грешното гориво, затова е така
Да, бърза е в превключването на скоростите, но много мудно реагира. Аз също я определям като много лагава.DonSkoda написа: 16.07.2025, 13:42:18 ДСГ-то е една от най-бързите кутии на пазара, с какво я сравнявате за "лагавост"?
работата на кутията е да превключва, как е бърза там пък мудно реагира? Това че няма как да предвиди какво иска шофьора , не я прави лагава.Stoyanov написа: 16.07.2025, 13:47:51 Да, бърза е в превключването на скоростите, но много мудно реагира. Аз също я определям като много лагава.
Първият вариант - натискаш педала и трябват 1.5 секунди да се сети да свали скорост, после превключва за 0.1 секунди примерно.DonSkoda написа: 16.07.2025, 13:58:05 Това че няма как да предвиди какво иска шофьора , не я прави лагава.
Не знам как изобщо може да се твърди , че ДСГ е лагава кутия.Не случайно си има режими, но и на КОмфорт е на светлинни години от кутии с хидрота.Stoyanov написа: 16.07.2025, 13:47:51 Да, бърза е в превключването на скоростите, но много мудно реагира. Аз също я определям като много лагава.
Аз минах от класически автоматик с хидротрансформатор към ДСГ. Ами бая време вече карам DSG-то и още не мисля, че е добра кутия.

Да ти кажа, на Поршето сега......

Па ти и мойта Шкода тъй прайЦецоNOL написа: 16.07.2025, 14:27:09 Даже на NORMAL като я изрежа два пъти и на третия път даже като върна газта и дъжи 4000об + и ме чака да й подам, след около 5-7 секунди си ги изрежда вече по инерция.
Бхахахахаххахахах

Фокуса прави същото на Спорт, но това за нормално каране е доста дразнещоЦецоNOL написа: 16.07.2025, 14:27:09 Даже на NORMAL като я изрежа два пъти и на третия път даже като върна газта и дъжи 4000об + и ме чака да й подам, след около 5-7 секунди си ги изрежда вече по инерция.