Слага се без проблемasenov56 написа: 27.06.2025, 17:35:52 Тази на моста ако се сложи, това пластмасовото (като държач за чаши) не може да се сложи после. Така казаха от Дружба.
Кодиак RS - новото семейно возило
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
VRS
- _56_
- Гараж: Skoda Kodiaq RS 2026
- Обратна връзка:
Това средното надали е много скъпо, мога да го взема и после. Направи ми впечатление, че къпхолдъра отзад посредата има един "език" отпред, който влиза под централната конзола, и си мислех, че със средната гума няма да може да приляга плътно, но ти явно си го изтествал. Може ли да пратиш някоя снимка да видя как седи отзад?
- slavkoff
- Обратна връзка:

А тези адаптори и държачи си бяха в багажника. Този 11 към 7 пина адаптор си беше в пакет с теглича.

VRS
- _56_
- Обратна връзка:
Мерси! Държача за чаши играе ли така, или е захванат стабилно?slavkoff написа: 27.06.2025, 19:20:08 тези адаптори и държачи си бяха в багажника. Този 11 към 7 пина адаптор си беше в пакет с теглича.
Ще бъде голям майтап и аз да ги имам тия аксесоари в багажника... или пък да ги има, пък от Шкода да решат да ги извадят? Има ли такава вероятност?
- slavkoff
- Обратна връзка:
Този, който е на тунела стои достатъчно стабилно.asenov56 написа: 27.06.2025, 19:24:14 Мерси! Държача за чаши играе ли така, или е захванат стабилно?
Прочети списъка с екстрите от ценовата листа и обърни внимание на ниво Slection, т.к. нашите Sportline и RS по спомен го надграждат, и там ще видиш дали ги има.asenov56 написа: 27.06.2025, 19:24:14 Ще бъде голям майтап и аз да ги имам тия аксесоари в багажника... или пък да ги има, пък от Шкода да решат да ги извадят? Има ли такава вероятност?
Дори не бих си помислил, че от Еуратек ще ги извадят ако си идват стандартно. Аз си взимам 2ра кола от тях и такива цигании не са се случвали.
VRS
- _56_
- Обратна връзка:
Все пак сме в БГslavkoff написа: 27.06.2025, 19:40:48 Дори не бих си помислил, че от Еуратек ще ги извадят ако си идват стандартно. Аз си взимам 2ра кола от тях и такива цигании не са се случвали.
VRS
- slavkoff
- Обратна връзка:
Гледай майтап да съм ги платил и аз, а да разправям, че са безплатни.asenov56 написа: 27.06.2025, 19:45:32 Гледах ценовата листа, но не виждам някъде да пише за тези аксесоари честно казано...
Виж тука какво пише:

VRS
- _56_
- Обратна връзка:
При мен го няма това... но в една стара оферта, която правих първоначално го има... Драмата не е голяма и да имам 2-ри комплект... с 2 момчета съм, и очаквам да видят сметката на тия държачи за таблети в определен момент, и ще си имам резервни (ако наистина идва с тях).
Понеже и аз съм от София, има ли вариант да ти погледна Шкодиака?
- slavkoff
- Обратна връзка:
Странно... Има и друго, моята закъсня много... Близо 9 месеца, и имам неустойка, подаръци и разни др неща. Освен да са ги добавили те. Като цяло каквото се договорихме след забавянето на всичко си удържаха на думата без овъртания, за което ги поздравявам.
VRS
-
yo73
Потвърждавам - стандартно в оборудването на RS получих адаптерите за спортни седалки, държачи за телефон към тях, двулицева стелка, мрежи за багажното отделение.
Ако сте с гумени стелки и смятате да не запазвате къп холдъра на тунела отзад заради децата, препоръчвам да вземете и гуменото парче, което покрива тунела.
П.С. Тези постелки за под детските столчета ги има за по 20лв във всеки онлайн магазин.
- _56_
- Обратна връзка:
Еми ще си имам резервни значиyo73 написа: 28.06.2025, 12:47:59 Потвърждавам - стандартно в оборудването на RS получих адаптерите за спортни седалки, държачи за телефон към тях, двулицева стелка, мрежи за багажното отделение.
yo73 написа: 28.06.2025, 12:47:59 Ако сте с гумени стелки и смятате да не запазвате къп холдъра на тунела отзад заради децата, препоръчвам да вземете и гуменото парче, което покрива тунела.
Към този момент смятам да оставя къпхолдера за децата, обаче ако много го ритат и го разместват - ще го махна и ще сложа гумената стелка.
-
Deadeye
Здравейте, колеги. За да не отварям нова тема, ще задам въпросите си тук и ще съм благодарен, ако получа отговор. Ако не съм добре дошъл с питанките си - ще помоля модератор да изтрие мненията ми
Обмислям смяна на Октавия 4 с Кодиак RS, и имам два въпроса.
Първият е по-скоро молба към съфорумците да споделят реален разход на гориво на RS? Разбирам, че зависи от стила на шофиране, но все пак...Възможно ли е при спокойно шофиране разходът да падне под 10, защото по други форуми и в ютуб чета стойности над 11-12 литра, а това би ме разколебало от покупката. Имам предвид среден разход, не моментен, разбира се.
И второ - с Октавията имам един перманентен проблем с мултимедията и той е, че колата се "разкача" от телефона доста често, като естествено губя навигацията /Waze/, Spotify или каквото там ползвам. Много е дразнещо, примирил съм се, но ако имам съмнения, че и Kodiaq ще е по същия начин, просто няма да го купя. За пълнота - ползвам AA Wireless. Не знам дали е свързано с него или е проблем на колата, и не съм занимавал Euratek с това.
Ще съм благодарен, ако някой с RS сподели опит по темата.
Поздрави!
Обмислям смяна на Октавия 4 с Кодиак RS, и имам два въпроса.
Първият е по-скоро молба към съфорумците да споделят реален разход на гориво на RS? Разбирам, че зависи от стила на шофиране, но все пак...Възможно ли е при спокойно шофиране разходът да падне под 10, защото по други форуми и в ютуб чета стойности над 11-12 литра, а това би ме разколебало от покупката. Имам предвид среден разход, не моментен, разбира се.
И второ - с Октавията имам един перманентен проблем с мултимедията и той е, че колата се "разкача" от телефона доста често, като естествено губя навигацията /Waze/, Spotify или каквото там ползвам. Много е дразнещо, примирил съм се, но ако имам съмнения, че и Kodiaq ще е по същия начин, просто няма да го купя. За пълнота - ползвам AA Wireless. Не знам дали е свързано с него или е проблем на колата, и не съм занимавал Euratek с това.
Ще съм благодарен, ако някой с RS сподели опит по темата.
Поздрави!
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Какво очакваш като разход?Deadeye написа: 29.06.2025, 21:17:17 Възможно ли е при спокойно шофиране разходът да падне под 10, защото по други форуми и в ютуб чета стойности над 11-12 литра, а това би ме разколебало от покупката.
Примерно 9,5-9,8/100 пак е под 10, но вършили ти работа?
Средният на Супърб 265 е 10,74.
https://www.spritmonitor.de/en/overview ... owerunit=2
Добавяш 1-1,5 литра и ще получиш средният за Кодиака.
- Sawyer
- Гараж: ///
Аз също мисля, че реалистичен среден разход ще се върти около 12/100. Сигурно с много старание да се кара икономично може да се свали на 10/100, обаче… Shell V Power Racing струва 3.04лв, при 2л разлика на 100км, дори да се прави пробег от 50k км на година, говорим за 1000л гориво отгоре или… 3040лв добавен разход за гориво. Според мен 250лв на месец не трябва да са фактор при купуване на кола за 100k
За Android Auto - мисля, че в някоя от темите тук беше коментирано, че работи стабилно само с кабел. Може и да греша
За Android Auto - мисля, че в някоя от темите тук беше коментирано, че работи стабилно само с кабел. Може и да греша
-
lemonk
Първите 4500км съм на 8.5 средно. Може под 10, ако се спазват ограниченията и се кара спокойно. Съотношението е около 70/30 извънградско/градско. Колата е Тигуан със същия двигател.