Разпознаване на знаци

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Разпознаване на знаци

Мнение от zzankov »

Ами гледайте ги тия знаци ве колеги!
storm1st

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA

Разпознаване на знаци

Мнение от storm1st »

По напред в темата се питаше как се изключва/ включва автоматичното регулиране на скоростта спрямо разпознатите знаци при активен темпомат.
Ето как е на Кодияка , надявам се на Октавията ще е малко по разбираемо . Изключва се от ACC настройките :

В българското меню са го написали : "Предвар. показ. на разреш. скорост " :)

Изображение

В английското меню опцията е : " Speed limit preview"

и при изключена вече опция аз съм си включил това да ме предупреждава за превишение на скоростта да не се "заблея" :

Изображение
Stoqn1980

Шкода Новак

Разпознаване на знаци

Мнение от Stoqn1980 »

Здравейте интересува ме някой може ли да активира следенето на пътните знаци става въпрос за Шкода Супърп 2020г
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”